Inici / Viure a Sant Quirze / Solidaritat i cooperació / Mes Solidari

Mes Solidari

Mes Solidari

 

La Mesa de Solidaritat i Cooperació és un òrgan de participació sectorial creat per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, adscrit al Servei de Cooperació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
 

Després de més de 20 anys de la cooperació internacional al municipi, la Mesa de Solidaritat s’ha consolidat com un òrgan de participació, promovent solidaritat i la cooperació, sensibilitzant i mobilitzant les ciutadanes i ciutadans de Sant Quirze del Vallès, per a aconseguir entre tots un compromís solidari amb altres pobles, cultures i col·lectius, que permeti avançar en el foment de la igualtat, la justícia, la cultura de la pau i el respecte mutu.
 

Avui, les ONG locals que formen part de la Mesa de Solidaritat  junt amb la Regidoria de Cooperació i amb la col·laboració de  la Diputació de Barcelona, continuen sumant esforços per tal de sensibilitzar a la ciutadania a través de les activitats que ofereix el Pla de Sensibilització anual.
 

La Mesa de Solidaritat organitza anualment durant el novembre un mes dedicat a la solidaritat i en el que es realitzen diferents activitats de sensibilització dirigides a tota la ciutadania.


 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto