Inici / Participació i transparència / Convocatòries i reunions amb veïnat i entitats / Comissió Seguiment Social Pla Ordenació Urbanística Municipal 2017

Comissió Seguiment Social Pla Ordenació Urbanística Municipal 2017

Comissió de Seguiment Social del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de l'11 de desembre de 2017

Eina participativa que permet fer una diagnosi del municipi que volem

L’Ajuntament ha desenvolupat els mesos anteriors accions participatives per elaborar una diagnosi del Sant Quirze què volem. Aquesta diagnosi s’inclou en la fase d’avanç de la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.  En aquest sentit, s’han dut a terme entrevistes grupals, accions al carrer i tallers on han participat tant ciutadans i ciutadanes com representants d’entitats.

Abans de l’aprovació de l’avanç i com a òrgan de seguiment que ha de donar continuïtat dels resultats del procés participatiu en les fases de redacció i aprovació, s’ha constituït aquesta Comissió de Seguiment Social.

La comissió la integra una representació plural del teixit associatiu del municipi, amb l’objectiu de donar informació sobre els avenços del document i resoldre els dubtes que sorgeixin.

En una primera fase es treballaran, mitjançant tres sessions, els següents temes: constitució i presentació dels treballs de diagnosi; explicació dels documents i retorn del procés de participació i resultat de l’exposició.

En una segona fase es redactarà el document normatiu del POUM. 

Per ampliar informació sobre el POUM es pot cosultar aquest enllaç.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto