Inici / Viure a Sant Quirze / Solidaritat amb Ucraïna / Altres iniciatives solidàries

Altres iniciatives solidàries

Iniciatives Solidàries

DONACIONS

Diverses organitzacions humanitàries treballen sobre el terreny amb la infraestructura necessària per atendre la crisi humanitària que viu Ucraïna. En general, es recomana que els enviaments de material (roba, medicaments, etc) a la zona del conflicte es vehiculi prioritàriament a través d’aquestes ONG, que principalment estan recollint donacions en forma monetària, ja que desplaçar-hi material és costós i és més eficient adquirir-ho en el terreny per promoure l’economia dels països receptors.

L’Ajuntament recull donacions per donar suport a les famílies refugiades del municipi que han hagut de fugir de la guerra. Les donacions es poden fer en línia, a través de la carpeta ciutadana, presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, preferiblement amb cita prèvia: citaprevia.santquirzevalles.cat, o bé trucant al  937216800.

Podeu conèixer les iniciatives solidàries que hi ha actualment aquí:


RECOLLIDA DE LLET EN POLS I FARINETES PER INFANTS DE 0-3 ANYS

L’Ajuntament ha promogut les trobades i comunicació amb veïns i veïnes de Sant Quirze del Vallès d’origen Ucraïnès i els està assistint amb les necessitats i peticions, com ara recollida i enviament de material i per organitzar l’acollida de familiars o amics que vinguin al municipi. Actualment, l’Ajuntament està recollint a petició d’aquestes famílies Llet en pols i farinetes per infants de 0-3 anys, que s’està portant al terreny per part de voluntaris i voluntàries. Els veïns i veïnes d’Ucraïna que vulguin posar-se en contacte amb l’Ajuntament, poden escriure un correu a: alcaldia@santquirzevalles.cat


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto