El mercat ambulant de Can Torras Can Llobet, es troba situat al polígon industrial de Can Torras Can Llobet i és un mercat d'unes 300 parades compartides entre el municipi de Sabadell i el de Sant Quirze. Tots els diumenges de l’any hi podem trobar una gran activitat al mercat, entre les 9.00h i les 14.00h.

En les 170 parades que té el municipi de Sant Quirze, repartides en els carrers de Narcís Monturiol i carrer Pi i Sunyer,  podem trobar-hi tot tipus de productes, com ara calçat, complements, productes de cosmètica, tèxtil, alimentació diversa, productes de la llar, etc.

El mercat ambulant de les Fonts, està situat al barri de les Fonts, al voltant del  Passeig del Ferrocarril. El podem trobar tots els diumenges de l’any entre les 9.00h i les 14.00h.

A diferència del mercat de Can Torras, el de Les Fonts és un mercat més petit, d'unes 89 parades, que això sí, venen tot tipus de productes, com ara tèxtil, perfumeria, calçat, alimentació, complements, etc.

El mercat ambulant del nucli urbà, està situat a la Plaça Anselm Clavé, al costat de l'Ajuntament. El podem trobar tots els dimecres de l’any, entre les 9.00h i les 14.00h com a complement de l'oferta comercial de la zona.

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto