Inici / Treball - Comerç - Empresa / Servei a l'Ocupació / Programes d'Ocupació

Programes d'Ocupació

Programes d'Ocupació

El Servei a l'Ocupació desenvolupa diversos projectes i accions en col·laboració amb altres organismes com el Consell Comarcal del Vallès Occidental, el SOC i la Diputació de Barcelona:


Programa Treball, Talent i Tecnologia

 

Amb el projecte "Impulsem la transformació digital a Sant Quirze" subvencionat per la Diputació de Barcelona, el Servei a l'Ocupació ha realitzat accions formatives relacionades amb la logística  i la millora de les competències tecnològiques de les persones i les empreses:

  • Auxiliar d'operacions de magatzem 
  • Operacions administratives de logística
  • Tallers de millora de competències digitals a la feina
  • Picking amb radiofreqüència
  • Conducció de carretons elevadors
  • Assessorament a les empreses en transformació tecnològica.

- Participem en la creació d'un video de foment de professions tecnològiques en el marc de la iniciativa "Challenge Futur".

 

- Creació de càpsules informatives per a les empreses sobre logística i digitalització.

 


Els plans d’ocupació són programes de contractació de treballadors/es aturats/es per a la realització d’obres i serveis d’interès general i social.

A través de diferents vies de finançament cada ordre que convoca plans determina uns requisits específics per a poder optar a ser contractat/da.

L'objectiu del Programa 30 Plus és dur a terme projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones en situació d’atur de 30 anys i més grans (preferentment les d’entre 30 i 45), amb baix nivell de formació, i proporcionar-los, entre d’altres recursos, formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball.

El principal objectiu del programa és innovar, experimentar i treballar amb diferents metodologies a favor de la igualtat i la qualitat de l’ocupació a la indústria, a partir del suport a l’accés i permanència de les dones en el mercat de treball i del treball en xarxa amb agents socioeconòmics del territori.

Aquest projecte s’adreça a les persones joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius que actualment no estiguin estudiant ni treballant. Aquest any el projecte té com a objectiu fomentar les vocacions industrials i el desenvolupament sostenible entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació. El projecte es divideix en diverses fases de formació+ pràctiques+ acompanyament en la recerca de feina i la inserció laboral.

 

El programa ENFEINA’T té com a objectiu la inserció laboral de persones en situació de desocupació de llarga durada proporcionant-les un contracte laboral d’un any i un acompanyament de reforç durant la contractació i fins la finalització del programa.

MetallVallès i Logis son iniciatives al servei de les empreses i dels professionals del metall i la logísitica per promoure l’ocupació i la competitivitat en aquests sectors industrials. S'ofereix servei tant a empreses, assessorant-les i proporcionant perfils del sector adients a la seva oferta, com a persones que focalitzen el seu objectiu professional cap al sector del metall o la logísitca, oferint formació especialitzada, assessorament individualitzat i apropament a les ofertes del sector.

Programes que han estat dissenyats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i van dirigits a joves menors de 30 anys que no treballen, ni estudien, ni cursen cap formació.

 

 

                                                                                                          <TORNA A L'INICI

 

 

 

 

 

 

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto