Inici / Viure a Sant Quirze / Esports / Viu l'esport

Viu l'esport

Viu l'esport!

Camina, juga, patina, corre, pedala o banya’t. Escull el que més t’agradi, però una bona idea per passar l’estiu, tan divertida com saludable, és la pràctica d’activitat física. Per això posem al teu abast diversos recursos:

Camina
D’acord amb l’enquesta d’hàbits esportius de Sant Quirze del 2008, el 16,39% dels quirzetencs/es camina com a activitat física principal, una forma d’exercici del tot saludable i per a la qual el nostre poble ofereix indrets ideals. Caminar no té impacte sobre el sistema osteoarticular i utilitza els lípids com a font d’energia; tot són beneficis. La unitat d’esports, en col·laboració amb la de salut, ha desenvolupat uns recorreguts urbans que podreu consultar al web municipal.
Corre
Pels carrers del poble i Serra de Galliners no pararàs de trobar-te gent que surt a córrer. Si aquesta és la teva opció, al web trobaràs recorreguts de curses. Pensa, però, que per evitar-te problemes a nivell articular, si corres has de fer-ho a bon ritme per evitar impactes a nivell de turmell i genoll.
Juga
Les entitats esportives han organitzat campus pel juliol. A més, tant a Les Fonts, com a Poblesec, Living i Vallsuau tens pistes poliesportives amb cistelles i porteries on pots anar a jugar lliurement i sense reserva de l’espai. Al poliesportiu municipal de Can Casablanques hi ha un camp de futbol-7 de sauló i esplanades amb cistelles a Los rosales i Can Feliu amb el mateix ús lliure al vostre servei.
Patina
Tots els recorreguts de què disposes al web pots utilitzar-los per anar amb patins. Un altre espai on pots adreçar-te amb patins, skate o bicicleta és el skate park per realitzar activitat física amb rampes i també de forma lliure.
Pedala 
Segons l’enquesta d’hàbits esportius de Sant Quirze del 2008, gairebé hi ha tants quirzetencs/es que van amb bicicleta com que corren; i és que l’entorn natural del nostre municipi dóna per a això i més. D’aquest gran focus d’aficionats al BTT han nascut pedalades i road-books que també trobareu al web. Recorda, en sortir en bicicleta, d’agafar el bidó d’aigua i avisar a amics o familiars si ho fas sol i per Serra de Galliners o més enllà.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto