Inici / Coneix SQV / Sant Quirze en xifres / Xifra oficial de població i empadronaments actuals

Xifra oficial de població i empadronaments actuals

Xifra oficial de població i empadronaments actuals

La xifra oficial de la població s'acorda amb l'Institut Nacional d'Estadística (INE). S'aprova amb un any d'endarreriment pel seu complex procés de contrast d'informació i flux de dades.

Així, la darrera xifra oficial aprovada és del 2020, amb 20.195 habitants, i s'ha pres coneixement en la sessió plenària del 22 de desembre de 2020.

Podeu consultar les estadístiques actualitzades de població, amb les persones residents que consten a la base de dades del Padró Municipal d'Habitants, a través de les dades publicades o contactant directament amb el servei municipal relacionat de l'Ajuntament.


INE i IDESCAT

L'Institut Nacional d'Estadística (INE) és l'organisme estatal que elabora i distribueix estadístiques, a més de tenir encomanades tasques sobre la gestió de la demografia i el cens electoral.


L'Institut d'Estadística de Catalunya (IDESCAT) és l'òrgan estadístic de la Generalitat de Catalunya que coordina el Sistema estadístic de Catalunya, amb dades oficials del territori referents a la població, l'educació, la societat, l'economia, etc.

Per a més informació podeu consultar els enllaços següents:


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto