Inici / Participació i transparència / Convocatòries i reunions amb veïnat i entitats / Trobada veïnat les Fonts presentació projecte Pl. Nova 2016

Trobada veïnat les Fonts presentació projecte Pl. Nova 2016

Trobada amb el veïnat de les Fonts presentació projecte definitiu de la plaça Nova 06/10/16

L’Ajuntament va donar a conèixer a través de l'arquitecte redactor del projecte definitiu de l'obra de la plaça Nova de les Fonts, en el marc d’una trobada participativa en aquest espai públic.

L’actuació contempla delimitar els espais d’esbarjo per edats i ampliar les voreres perimetrals. També es preveu arranjar i retirar les jardineres i els obstacles existents, per tal de millorar la visibilitat i l’accessibilitat a la plaça. El paviment i les grades es repararan i s’hi instal·laran nous jocs infantils, alhora que es millorarà l’enllumenat públic.

La superfície de la plaça s’ampliarà incorporant una part de vial a les voreres, la qual cosa augmentarà l’espai públic d’ombra. A més, la mobilitat es veurà afavorida, donat que hi haurà una plataforma única de pas, un fet que facilita el trajecte escolar i aporta seguretat.
 
El pressupost inicial del projecte s’incrementarà en 28.000€, ascendint als 128.000€, per tal d’incorporar les propostes fetes pel veïnat en les trobades.

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto