Inici / Viure a Sant Quirze / Informació i actualitat / Ràdio Sant Quirze

Ràdio Sant Quirze

Ràdio Sant Quirze

Ràdio Sant Quirze és l'emissora municipal de Sant Quirze del Vallès. Té com a objectiu fonamental el servei públic, és a dir, informar, educar i entretenir la ciutadania. Diàriament, l'emissora informa sobre l'actualitat més estricta del municipi. Des de les 9 del matí i fins a les 5 de la tarda, a cada hora en punt, l'audiència pot escoltar el butlletí informatiu del dia. A banda dels informatius, l'emissora compta amb una àmplia graella de programació.

Els diferents espais radiofònics són duts a terme per col·laboradors i col·laboradores del municipi que tenen la inquietud de realitzar un programa. Gràcies al seu esforç, l'audiència de Sant Quirze pot gaudir d'una oferta àmplia i de qualitat.

La programació de Ràdio Sant Quirze es pot seguir a través de la freqüència 89.5 FM i a través del web www.radiosantquirze.cat. A més a més, l'opció d'internet permet accedir al que anomenem Ràdio a la carta. Aquest apartat permet a les persones que vistin el web descarregar-se a l'ordinador tots els programes que s'han emès durant dues setmanes a l'emissora. D'aquesta manera, l'audiència pot acabar amb la dictadura horària dels mitjans de comunicació convencionals i pot gaudir així dels diferents espais de Ràdio Sant Quirze a l'hora i al lloc que desitgi.

Vols realitzar un programa de ràdio?

Com hem dit abans, Ràdio Sant Quirze compta amb una sèrie de col·laboradors i col·laboradores que s'encarreguen de dotar de continguts l'emissora municipal. Les persones interessades a realitzar un programa de ràdio podeu fer-ho. Ràdio Sant Quirze us posa l'estructura i els mitjans per tal que la vostra idea sigui una realitat.

Només cal que us poseu en contacte amb els responsables de Ràdio Sant Quirze i portar-los la vostra idea. Ells seran els encarregats d'assessorar-vos i ajudar-vos perquè us convertiu en locutors i locutores de ràdio. Qualsevol idea és bona. Us hi apunteu?

 

 

Vols donar una informació que creus rellevant per a la ciutadania?

La ciutadania pot utilitzar Ràdio Sant Quirze per donar informacions rellevants a tothom que viu a Sant Quirze del Vallès. Les entitats i les diferents agrupacions del municipi centren bona part de l'actualitat quirzetenca. Per aquest motiu, és important que totes les activitats que s'organitzen o tots els comunicats que es generin a les diferents entitats o organitzacions municipals siguin difosos a través dels mitjans de comunicació locals.

A més a més, qualsevol veí o veïna de Sant Quirze també pot utilitzar la ràdio municipal per tal de donar a conèixer la seva opinió sobre determinats fets de la realitzat quirzetenca.

Podeu contactar amb Ràdio Sant Quirze a través del telèfon 93 721 25 39 o del correu electrònic radiosantquirze@santquirzevalles.cat.

 

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto