Inici / Treball i empresa / Comerç Covid

Comerç Covid

RECOMANACIONS EN L'OBERTURA DEL COMERÇ QUE POT OBRIR A PARTIR DEL 4 DE MAIG

En aquest enllaç trobareu un vídeo elaborat per la Generalitat de Catalunya amb les recomanacions pels establiments de restauració i hosteleria en la fase 1 de desescalada.

En aquest enllaç trobareu les recomanacions per a l'obertura d'establiments i comerç elaborades per la Generalitat de Catalunya.

En aquest enllaç podeu trobar el protocol i guia de bones pràctiques elaborades pel govern estatal, actualitzades per a la reobertura a partir del 4 de maig de 2020. També podeu trobar l'adaptació que ha fet el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Genalitat en aquest enllaç:https://bit.ly/2WrBvPB

En aquest enllaç podeu trobar una guia específica per als salons de perruqueria elaborada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

En aquest enllaç podeu trobar les recomanacions per als comerços de moda en establiments físics. La guia està elaborada pel Conosrci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

En aquest enllaç podeu trobar les recomanacions per a la neteja i desinfecció en els establiments i comerços de concurrència humana que ha elaborat la Generalitat de Catalunya.

En aquest enllaç podreu trobar les recomanacions d'higiene per la recollida de menjars en bars i restaurants i per al servei a domicili elaborades per la Generalitat de Catalunya.

En aquest enllaç trobareu el reforç de les mesures d'higiene i manipulació pel sector d'alimentació i restauració comercial elaborades per la Diputació de Barcelona.

En aquest enllaç podreu trobar el resum de les recomancions pels establiments de restauració, elaborada per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

En aquest enllaç, podeu trobar les respostes a les preguntes freqüents per a la reobertua del comerç minorista i de serveis elaborades per la Generalitat.

 

AJUTS I FINANÇAMENT PER AUTÒNOMS I COMERÇOS

En aquest enllaç podreu trobar un resum de les mesures per a fer front a l’Impacte econòmic i social de COVID 19.

Aquí podreu trobar un recull de mesures de suport a les persones autònomes. 

 

Servei al Comerç

Mesures Finançament i Afectacions

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto