Inici / Treball i empresa / Comerç Covid

Comerç Covid

AJUTS I FINANÇAMENT PER AUTÒNOMS I COMERÇOS

En aquest enllaç podreu trobar un resum de les mesures i ajuts per a fer front a l’Impacte econòmic i social de COVID 19.

 

RECOMANACIONS EN L'OBERTURA DEL COMERÇ

En aquest enllaç trobareu les recomanacions per a l'obertura d'establiments i comerç elaborades per la Generalitat de Catalunya.

En aquest enllaç podeu trobar el protocol i guia de bones pràctiques elaborades pel govern estatal, actualitzades per a la reobertura a partir del 4 de maig de 2020. També podeu trobar l'adaptació que ha fet el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Genalitat en aquest enllaç:https://bit.ly/2WrBvPB

En aquest enllaç podeu trobar una guia específica per als salons de perruqueria elaborada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

En aquest enllaç podeu trobar les recomanacions per als comerços de moda en establiments físics. La guia està elaborada pel Conosrci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

En aquest enllaç podeu trobar les recomanacions per a la neteja i desinfecció en els establiments i comerços de concurrència humana que ha elaborat la Generalitat de Catalunya.

En aquest enllaç podreu trobar les recomanacions d'higiene per la recollida de menjars en bars i restaurants i per al servei a domicili elaborades per la Generalitat de Catalunya.

En aquest enllaç trobareu el reforç de les mesures d'higiene i manipulació pel sector d'alimentació i restauració comercial elaborades per la Diputació de Barcelona.

En aquest enllaç podreu trobar el resum de les recomancions pels establiments de restauració, elaborada per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

 

Guia de Comerços i Serveis format paper

Mesures Finançament i Afectacions

Servei al Comerç

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto