Inici / Participació i transparència / Centres Cívics / Centre Cívic Can Feliu

Centre Cívic Can Feliu

Centre Cívic Can Feliu

Foto del Centre Cívic Can Feliu

Actualment el Centre Cívic roman tancat a causa de la crisi de la COVID 19. Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar al 937216800 o enviant un correu a canfeliu@santquirzevalles.cat

El Centre Cívic Can Feliu es va obrir l'any 2003 amb la voluntat d’oferir una programació d’activitats lúdiques, formatives i culturals a la població de Sant Quirze i oferir a les entitats i associacions del municipi un espai de reunió, una seu social i espais per al desenvolupament de les seves activitats.

Actualment el Centre Cívic Can Feliu està en procés de transformació en un equipament d'ús exclusiu del servei de Joventut anomenat "Can Feliu Jove".

Adreça: C/ Eduard Toldrà s/n (08192) St. Quirze del Vallès

Telèfon del Centre Cívic: 93 7216800 (Extensió 5502)
Telèfon del Canya Jove "Can Feliu Jove": 93 7216800 (Extensió 5600)
Telèfon del Servei de Català: 93 7211899

Correu electrònic: canfeliu@santquirzevalles.cat

HORARIS DEL CENTRE CIVIC: Actualment el Centre Cívic roman tancat a causa de la crisi de la COVID 19. Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar al 937216800 o enviant un correu a canfeliu@santquirzevalles.cat

PERIODE DE VACANCES: Tancat durant l'Agost - 1 setmana per Setmana Santa - 1 setmana per Nadal

Serveis

Centre de recursos per a entitats i associacions

El Centre Cívic posa a disposició de les entitats sense ànim de lucre, que estiguin inscrites al Registre Municipal d'Associacions i Entitats Ciutadanes de Sant Quirze del Vallès que així ho desitgin les sales per a la realització de reunions i activitats. El Centre Cívic també els ofereix un despatx d’ús compartit per a la gestió de les seves tasques administratives i la domiciliació social de l’entitat mitjançant una servei de bústia. Telèfon 937216800 (Extensió 5502)

 

Servei de joventut "Canya Jove"

El Centre Cívic també acull el "Canya Jove" on trobareu informació i assessorament pels més joves del poble en temes tan variats com salut i esports, associacionisme i participació juvenil, lleure, formació, treball o mobilitat. Ofereix un espai d'ús compartit amb internet i wifi, viatgeteca, espai d'autoconsulta i de treball, aula d'estudi nocturna. Organitza activitats lúdiques i formatives durant tot l'any. Telèfon 937216800 (Extensió 5600)

 

Servei de català de Sant Quirze del Vallès

El Servei de català de Sant Quirze del Vallès ofereix assessorament lingüístic: consultes, correcció de textos, informació de recursos bibliogràfics i informàtics, difusió de diferents terminologies específiques, informació sobre drets lingüístics, informació sobre les proves de català de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat, entre d'altres. Telèfon 937211899

 

Programació d'activitats

El Centre Cívic acull mensualment exposicions, xerrades, tallers, concerts, organitzades tant pel Centre Cívic i l’espai relacional La Masia com pels diferents serveis de l’Ajuntament i les entitats i col·lectius del municipi. Podeu consultar la agenda mensual a Agenda d'activitats dels Centres Cívics.

 

 

 


Cafeteria "La Masia"

Actualment la cafeteria roman tancada a causa de la crisi de la COVID 19. Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar al 93 7216800 o enviant un correu a canfeliu@santquirzevalles.cat


 

Cessió d'espais

El Centre Cívic Can Feliu té com una de les seves funcions principals donar suport infraestructural a les entitats i associacions del municipi. Com a centre de recursos per a entitats i associacions, el Centre Cívic posa a disposició de les entitats sense ànim de lucre que així ho desitgin la disposició de sales per a realització de reunions i activitats.

 

A continuació es descriuen cadascun dels espais i la forma de sol·licitar-los.


Imatge del vestíbul de Can Feliu

Vestíbul
Espai a la planta baixa de la masia, al costat de la cafeteria, idoni per a exposicions i per oferir una cartellera amb informació municipal.


Imatge de la Sala Tallers de Can Feliu

Sala Tallers
Espai per activitats manuals, reunions o cursos de formació. Disposa de pica d'aigua, taules de manualitats, armaris, cadires i pissarra.


Imatge de la sala d'actes de Can Feliu

Sala d'Actes
Espai destinat a la realització de conferències, xerrades, cursos, etc. Disposa d'una pantalla, projector, equip de so, DVD i vídeo.


Imatge de l'altell de Can Feliu

Altell
La planta superior de Can Feliu és un espai habilitat per fer cursos de formació, reunions i altres activitats. Disposa de pissarra i cadires amb braços.


Imatge de la sala d'entitats de Can Feliu

Sala d'entitats
Les entitats que ho sol·liciten disposen d'una sala de reunions, armari, ordinador i fotocopiadora. Els recursos són compartits per les diferents entitats.


Imatge dels exteriors de Can Feliu

Exteriors
Hi ha escenari, pista i porxades. S'hi fan activitats municipals així com activitats d'entitats que requereixen d'un espai gran a l'aire lliure.


Qui i com es pot demanar

Tipus d'ús continuat

Poden sol•licitar aquest tipus d’ús les entitats sense ànim de lucre, inscrites al Registre Municipal d’Entitats i Associacions de Sant Quirze del Vallès.

L’autorització d’aquest tipus d’ús es formalitzarà mitjançant un conveni de cessió i condicions d’ús d’acord amb les prescripcions del Reglament d’Ús i Gestió del Centre Cívic. Les entitats i associacions amb conveni podran constituir en l'equipament la seva seu social i podran gaudir del despatx d’entitats així com de la resta d’espais de l’equipament per a la realització de reunions i activitats.

Per tal de sol•licitar aquest ús l’entitat ha de fer la petició mitjançant sol•licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana describint el tipus d’ús sol•licitat, dies, hores, espais i recursos. La cessió es farà de forma gratuïta i pel període d’un any. Posterior a la sol•licitud l’Oficina del Centre Cívic es posarà en contacte amb l’entitat per formalitzar el conveni de cessió temporal amb continuïtat. La utilització d’espais no conveniats per altres activitats es regularà mitjançant el procediment ordinari d’ús ocasional.

 

Tipus d'ús ocasional

Pot sol•licitar-ho qualsevol entitat o associació sense ànim de lucre, grups de caràcter no associatiu o ciutadans i ciutadanes per a la realització de reunions i activitats. La petició haurà de fer-se, presencial o telemàticament al registre municipal de l’Ajuntament amb una antel•lació mínima de 7 dies naturals respecte a la realització de l’activitat o amb 12 dies d’antel·lació quan es sol•liciti un espai amb una durada superior a dos dies o s’hagin d’utilitzar pancartes, banderoles, cartell o altres tipus de material diferent a l’usual del Centre Cívic. Abans de formalitzar la sol•licitud, l’entitat pot informar-se de la disponibilitat de l’espai per correu electrònic o per telefòn al Centre Cívic.

 

La sol·licitud online haurà d'anar acompanyada de la següent documentació:

  • Aquella relativa a característiques tècniques dels equips a utilitzar (so, imatge, etc) per desenvolupar l’activitat.
  • Assegurança de responsabilitat civil que cobreixi l'activitat a realitzar i rebut conforme està vigent de pagament.
  • En el cas d’associacions no inscrites al RMAEC, la documentació que acrediti els fins socials, sense ànim de lucre, i la representació i càrrecs de qui faci la sol•licitud en la seva entiat o associació.
  • En el cas de particulars, l’acreditació de les persones responsables de l’activiat, la descripció de l’activitat i els seus objectius.

 

Ús per empreses i altres

Empreses i entitats que no siguin ONGs poden utilitzar els espais del Centre Cívic per reunions o cursos formatius, mai per actes lucratius, mitjançant sol•licitud online formalitzada a l’OAC i previ abonament de la taxa i dipòsit que regula l’ordenança fiscal número 4.40 Taxa per la utilització de serveis, instal·lacions i materials culturals municipals.

 

Aquesta sol•licitud anirà acompanyada de la següent documentació:

  • Aquella relativa a característiques tècniques dels equips a utilitzar (so, imatge, etc) per desenvolupar l’activitat)
  • Assegurança de responsabilitat civil que cobreixi l'activitat a realitzar i rebut conforme està vigent de pagament.
  • L ’acreditació de les persones responsables de l’activitat, la descripció de l’activitat i els seus objectius.

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto