Inici / Viure a Sant Quirze / Salut i serveis sanitaris / Promoció de la Salut / Jornades de sensibilització

Jornades de sensibilització

JORNADES DE SENSIBILITZACIÓ

 

 

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza i col·labora en diversos esdeveniments de caire lúdic festiu i sensibilitzadors que promouen la salut.

 

 

 


Dia de l’Activitat Física i Dia Mundial de la Salut

A Catalunya es celebra anualment el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), amb l’objectiu de promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.

El Dia Mundial de l’Activitat Física és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure hàbits de vida activa, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

Dia Mundial de Sensibilització sobre l’autisme

El Dia Mundial de la Sensibilització sobre l’Autisme és un dia reconegut internacionalment el 2 d’abril de cada any, animant els Estats membres de les Nacions Unides a prendre mesures per sensibilitzar sobre les persones amb trastorn de l’espectre autista a tot el món.


Més informació: canal Salut - Autisme Generalitat de Catalunya

Mulla’t per l’esclerosi múltiple

La campanya “Mulla’t per l’esclerosi Múltiple” és una activitat de sensibilització i participació coneguda arreu de Catalunya, que representa el segon acte de solidaritat més multitudinari de Catalunya. Es defineix com un acte simbòlic de solidaritat amb els malalts d’esclerosi múltiple, en el que, un dia d’estiu, es convida la població a fer un bany col·lectiu a les piscines de tot Catalunya.

 

 Més informació: Fundació Esclerosi Múltiple.
 

Dia Internacional de l’Alzheimer

El dia 21 de setembre se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer, data instituïda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i l’Alzheimer’s Disease Internacional (ADI). L’objectiu d’aquesta commemoració és donar a conèixer la malaltia i les seves conseqüències sociosanitàries, i demanar el suport i la solidaritat de la població, les institucions i els organismes oficials.

 

Més informació: Canal Salut Gencat

Marató de TV3

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és un dels trets que converteix aquest programa en un esdeveniment únic, en una festa col·lectiva que transcendeix el plató televisiu.

Sant Quirze del Vallès, cada any suma a aquesta causa solidària amb la celebració de diversos actes coorganitzats entre les entitats i comerços del poble i l'Ajuntament,.

 

Més informació: Fundació La Marató 
 

Pendent de traducció
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto