Inici / Viure a Sant Quirze / Estudiar a Sant Quirze / Centres i etapes / Escola Municipal de Música Can Barra

Escola Municipal de Música Can Barra

Escola Municipal de Música Can Barra

Imatge exterior escola de música can barra

L'Escola Municipal de Música Can Barra és una escola de Música de titularitat pública subvencionada per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
L'escola està situada a la Torre Gorina, dins del conjunt arquitectònic Masia Can Barra, al bell mig del parc de Can Barra. Les seves instal·lacions compten amb una biblioteca, una aula polivalent, bucs d'estudi i 7 aules d'instruments, totes elles amb connexió a la xarxa.
L'Escola de Música Can Barra ofereix una formació fonamentalment pràctica i global.
L'Escola té com a principal objectiu apropar la música a la ciutadania del municipi, oferint, mitjançant ensenyaments no reglats, la possiblitat de fer, comprendre i gaudir de la música.
L'escola també promou l'acció de cantar o tocar un instrument com a activitat lúdica i alhora formativa, a més de crear hàbits d'ús musical i formar espectadors que coneguin i valorin el fet musical i la seva diversitat.
OFERTA EDUCATIVA
Programes: Sensibilització, iniciació, bàsic, avançat i adults.
ACTIVITATS I SERVEIS
Col·labora amb centres de règim general i d'altres organitzacions culturals i educatives, promou el s intercanvis amb d'altres centres, acosta l'alumnat a la xarxa de concerts i a les activitats musicals que es desenvolupen fora del seu àmbit més immediat, per tal que tinguin accés a tots els fenòmens musicals
Promou activtats fora de l'àmbit escolar.
INSTAL·LACIONS
Biblioteca, aula polivalent, buscs d'estudi, 4 aules grup, 7 aules d'instruments, connexió a la xarxa a totes les aules. 
INSTRUMENTS
Clarinet, flauta travessera, guitarra, piano, saxo, viola, violí, violoncel, contrabaix, guitarra elèctrica, teclat, bateria, trompeta, piano modern, baix elèctric, trombó, acordió, fagot, percurssió, trompa, tuba i gralla.
 


Més informació

Infants durant una classe de música

PROJECTE D'INNOVACIÓ PEDAGÒGICA
L'Escola Municipal de Música ha començat a treballar en un programa que coordina el teatre, la música, la dansa i l'art en general per a totes les edats, des dels més petits fins als grans. És una oferta àmplia, amb propostes innovadores que poden millorar la formació de l'alumnat i enriquir tant les persones com la vida cultural de la ciutat.
L'art té un poder sobre les persones i també sobre les societats:
"Per tot arreu falta la mediació i la creativitat. A les nostres vides, hi manca l'art, i ens deixem dominar per la vìolència"
Yehudi Mnuhin.
Aquest gran violinista i pedagog va dedicar la seva vida a posar la música i l'art a l'abast de tothom perquè creia en aquest poder. L'Escola vol potenciar els ensenyaments artístics al municipi i apropar la possiblitat de gaudir d'aquesta activitat al més gran nombre possible de persones. Treballem de cara al futur i és per aquest motiu que l'escola anirà creant un espai on s'espera que, en un futur no gaire llunyà, es puguin anar incorporant aquestes disciplines.
Enllaç:
Escola de Música Can Barra


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto