Inici / Treball - Comerç - Empresa / Servei a l'Ocupació - Buscar feina / Orientació i recerca de feina

Orientació i recerca de feina

Orientació i recerca de feina

T'oferim un servei d'assessorament personalitzat per l'orientació laboral i acompanyament en el procés de recerca de feina. Demana'ns cita i t'atendrem personalment, per videoconferència o per telèfon.
 
A les tutories podem treballar la millora i adaptació del teu currículum, preparar una entrevista de selecció, conèixer diferents perfils professionals i altres temes relacionats amb l'ocupació que necessitis explorar. 
 


Espai de Recerca

 
En aquest espai virtual trobaràs informació, recursos i eines per autoorientar-te millorar la teva ocupabilitat  i optimitzar  la recerca de feina de forma autònoma.
 

 

Per on començo? 

 

Tot i que ja tinguis els objectius clars i com es vol enfocar la recerca, sempre és aconsellable fer una revisió prèvia de les fites, disponibilitats, anàlisi dels teus punts forts i en general fer un inventari de tot allò que es porta a la motxilla per verificar si cal aclarir, modificar o replantejar l'itinerari a seguir.  Si pel contrari necessites situar-te, començar per l'autoorientació és essencial.


Què tinc? Hem de fer inventari de tot allò que podem aportar com a treballador/a (coneixements, habilitats, tasques i funcions realitzades a les feines, competències que hem posat en joc. Què vull aconseguir?  És imprescindible definir  quin tipus de feines concretes t'interessen.

 

Com està el mercat laboral de la feina que buques? Cal conèixer quines són les característiques generals del/la professional que demanen les empreses en relació a les teves feines objectiu.

Amb la informació recollida t'has de preguntar en quina mesura tens el perfil que busquen les empreses, què tens de valuós (punts forts)  i què podries millorar per tenir més oportunitats. La formació et pot ajudar a millorar el teu perfil.

Quan comencis a buscar feina, és molt important fer-ho de forma planificada: què, com i quan ho faràs, quant de temps invertiràs, quins canals faràs servir, quines eines necessitaràs per posar-te en marxa...

Preparació de les eines: Fer un bon CV, adaptar-lo a les feines objectiu, crear cartes a mida, confeccionar una presentació personal, preparar l’entrevista...

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto