Inici / Treball - Comerç - Empresa / Servei a l'Ocupació - Buscar feina / Orientació i recerca de feina

Orientació i recerca de feina

Servei d'Orientació Laboral

Si necessites assessorament personalitzat per a l'orientació o acompanyament en la recerca de feina, demana cita i t'atendrem en persona, per videoconferència o per telèfon.

 

Et podem ajudar en l'adaptació del teu currículum, a preparar-te per a una entrevista, conèixer diferents perfils professionals i altres temes que necessitis explorar. 

 
 

Espai de Recerc@
 

En aquest espai virtual trobaràs informació, recursos i eines per autoorientar-te, millorar la teva ocupabilitat  i optimitzar  la recerca de feina de forma autònoma.

 
 

Per on començo? 

 

Tot i que ja tinguis els objectius clars i com vols enfocar la recerca, sempre és aconsellable fer una revisió prèvia de les fites, disponibilitats, anàlisi dels teus punts forts i en general fer un inventari de tot allò que es porta a la motxilla per verificar,  aclarir, modificar o replantejar l'itinerari a seguir. Si pel contrari necessites situar-te, començar per l'autoorientació és essencial.


Què tinc? Hem de fer inventari de tot allò que podem aportar com a treballador/a (coneixements, habilitats, tasques i funcions realitzades a les feines, competències que hem posat en joc...). Quins són els meus objectius?, quin tipus de feines concretes m'interessen?

 

Com està el mercat laboral de la feina que busques? Cal conèixer quines són les característiques generals del/la professional que demanen les empreses en relació a les teves feines objectiu.

Pregunta't en quina mesura tens el perfil que busquen les empreses, què tens de valuós (punts forts)  i què podries millorar per tenir més oportunitats. Formar-te al llarg de la teva carrera professional millora el teu perfil i t'ajuda a adaptar-te als canvis constants del mercat de treball.

Quan comencis a buscar feina, és molt important fer-ho de forma planificada: què, com i quan ho faràs, quant de temps invertiràs, quins canals faràs servir, quines eines necessitaràs per posar-te en marxa...

Fes un bon CV, adapta'l a les feines objectiu, crea cartes a mida, confecciona una presentació personal, prepara't l’entrevista...

                                                                                                          <TORNA ENRERE

 

 

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto