Inici / Treball - Comerç - Empresa / Servei a l'Ocupació / Orientació i recerca de feina

Orientació i recerca de feina

Servei d'Orientació Laboral

Si necessites assessorament personalitzat per a l'orientació o acompanyament en la recerca de feina, demana cita i t'atendrem en persona, per videoconferència o per telèfon.

 

Et podem ajudar en l'adaptació del teu currículum, a preparar-te per a una entrevista, conèixer diferents perfils professionals i altres temes que necessitis explorar per ajudar-te en el teu itinerari d'inserció.

 
 
Espai de Recerc@
 

En aquest espai virtual trobaràs informació, recursos i eines per autoorientar-te, millorar la teva ocupabilitat  i optimitzar  la recerca de feina de forma autònoma.

 
 

Per on començo? 

 

Tot i que ja tinguis els objectius clars i com vols enfocar la recerca, sempre és aconsellable fer una revisió prèvia de les fites, disponibilitats, anàlisi dels teus punts forts i en general fer un inventari de tot allò que portes a la motxilla per aclarir, modificar o replantejar el teu pla d'acció.

  

L'Orientació Laboral és un procés participatiu i reflexiu per identificar les teves capacitats, competències i interessos, que et permetrà prendre decisicions de forma autònoma, clara i realista.

 


El procés d'Orientació Laboral


Eines i recursos


Tràmits i guies del

SOC i SEPE

 


                                                                                                   <TORNA ENRERE


 


 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto