Inici / Treball i empresa / Buscar feina / Programes d'ocupació / Programa integral de polítiques actives d'ocupació

Programa integral de polítiques actives d'ocupació

Programa integral de polítiques actives d'ocupació

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès és membre del Consorci per a l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental  (COPEVO) des de la seva constitució l’any 2006.
Es tracta d’un òrgan que treballa per les polítiques actives d’ocupació i la dinamització econòmica de la comarca.
El Consorci, amb la col•laboració de la resta dels consorciats, van elaborar el Vallès Avança, pla estratègic que defineix dotze programes d'actuació a implementar fins l'any 2013, amb l'objectiu de posicionar el Vallès Occidental com a principal nucli de la indústria i la innovació, i per aconseguir un mercat de treball basat en la formació, la igualtat d'oportunitats i la qualitat de l'ocupació.
Des de l'1 de gener de 2008 i fins el passat 30 de juny de 2010, emmarcat en el Vallès Avança s'ha desenvolupat el Programa integral de polítiques actives d´ocupació 2008-2009, actuant en quatre línies de treball: EMPRESA, OCUPACIÓ I QUALITAT DEL TREBALL, FORMACIÓ I IGUALTAT D’OPORTUNITATS. Les accions que ha desenvolupat el Servei a l’Ocupació emmarcades en aquest Pla d’acció han estat subvencionades en un 50% gràcies al conveni signat amb el COPEVO. Aquest finançament prové del Fons Social Europeu i d’una aportació directa de la Generalitat de Catalunya. Algunes de les accions que es desenvolupen són la prospecció d’empreses, els itineraris personalitzats d’orientació, la creació del Club de la Feina, la creació del Servei a l’Ocupació al barri de Les Fonts o la creació de la  marca identificativa de Can Barra.
En breu s'iniciarà una altra etapa que abastarà el període 2010-2011 i que adaptarà les línies d'actuació a l'actual situació econòmica i social per tal de poder assolir els objectius previstos.


Està integrat per:

Carpetes i carpessans arxivats en una prestatgeria
Servei a l'Ocupació Sant Quirze del Vallès
Servei d'Ocupació de Catalunya
Diputació de Barcelona - Xarxa de Municipis
Consorci per l'Ocupació i Promoció Econòmica del Vallès Occidental
Banner Facebook
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto