Inici / Treball i empresa / Buscar feina / Programes d'Ocupació

Programes d'Ocupació

Programes d'Ocupació

L'Ajuntament de Sant Quirze, mitjançant el Servei a l'Ocupació, desenvolupa diversos projectes i accions en col·laboració amb altres organismes i emmarcats en programes d'aquests.


A continuació podreu trobar més informació de cada un d'ells:


El Servei a l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès té com a objectiu millorar la capacitat d'inserció laboral de tots i totes els i les ciutadanes del municipi que s'adrecin al servei amb la intenció d'aconseguir un lloc de treball, de la mateixa manera que oferir a les empreses la gestió d'ofertes de treball que es puguin generar, d'una manera ràpida i personalitzada, proporcionant persones candidates que s'adaptin a un perfil sol·licitat.

Els plans d’ocupació són programes de contractació de treballadors/es aturats/es per a la realització d’obres i serveis d’interès general i social.

A través de diferents vies de finançament cada ordre que convoca plans determina uns requisits específics per a poder optar a ser contractat/da.

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha contractat en pràctiques 3 joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya mitjançant la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el Fons Social Europeu i amb la col·laboració del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Programes que han estat dissenyats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i van dirigits a joves menors de 30 anys que no treballen, ni estudien, ni cursen cap formació.

 

Des del Servei a l'Ocupació sóm centre col·laborador de l'ACTIC i acollim a les persones que, prèvia cita, desitgen realitzar l’examen.

Des del Servei a l'Ocupació sóm centre col•laborador en Acreditació de Competències per a l’assoliment de Certificats de Professionalitat.
Es tracta d’un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals adquirides mitjançant l'experiència laboral o vies no formals de formació mitjançant el qual les persones que hi participen poden aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses. Nosaltres sóm centre informador i les nostres funcions són ajudar a realitzar la sol•licitud i a preparar la documentació que han d’aportar les persones participants.

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto