Inici / Viure a Sant Quirze / Manteniments i Serveis Urbans / Servei de recollida dels residus municipals / Recollida de càpsules monodosi de cafè i infusions

Recollida de càpsules monodosi de cafè i infusions

Recollida de càpsules monodosi de cafè i infusions

Es tracta d’un servei destinat a millorar la recollida selectiva d’un residu que s’ha incrementat a les llars: les càpsules monodosi de cafè i infusions.
Els objectius d’aquesta recollida diferenciada càpsules són:
- el reciclatge integral dels materials que composen la càpsula d’alumini i la de plàstic.
- el reciclatge del residu orgànic del seu interior.
- la reducció dels abocaments al contenidor d’envasos (groc).
Aquest servei està destinat exclusivament a particulars.

On s’han de dipositar les càpsules monodosi de cafè i infusions: als contenidors destinats a tal efecte les Deixalleries municipals.

Cada deixalleria comptarà amb dos contenidors de 120 l de capacitat: un per les càpsules d’alumini i un per les càpsules de plàstic, indistintament de la marca de la càpsula.

A les deixalleries mòbils s’hi instal·laran contenidors de 10 litres de capacitat, també diferenciats segons el tipus de càpsula.

Qui, quan i com es recullen les càpsules monodosi: La recollida dels contenidors a tota la comarca la portarà a terme l’empresa d’inserció sociolaboral CIPO. Nestlé es farà càrrec del tractament de totes les càpsules d’alumini i plàstic que s’hagin recollit.

Què se'n fa de les càpsules monodosi: es podran reciclar per separat els materials que composen la càpsula i obtenir compost de qualitat a partir del marro del seu interior.

 

 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto