Inici / Coneix SQV / Sant Quirze en xifres / Xifra oficial de població i empadronaments actuals

Xifra oficial de població i empadronaments actuals

Xifra oficial de població i empadronaments actuals

La xifra oficial de la població s'acorda amb l'Institut Nacional d'Estadística (INE). S'aprova amb un any d'endarreriment pel seu complex procés de contrast d'informació i fluxe de dades.

Així, la última xifra oficial aprovada és del 2016 i s'ha pres coneixement en la sessió plenària del 29 de desembre de 2016.

Tanmateix, podeu consultar les xifres actualitzades de població, amb les persones que figuren empadronades a la base de dades del Padró Municipal d'Habitants, a través de les estadístiques publicades a la pàgina web municipal o contactant directament amb el Servei de Processos, Estadística i Padró relacionat de l'Ajuntament.


INE i IDESCAT

L'Institut Nacional d'Estadística (INE) és un organisme estatal que elabora i distribueix estadístiques, a més de tenir encomanades tasques en relació a la demografia i la població.

Per a més informació de l'INE podeu visitar la seva pàgina electrònica.


A nivell autonòmic català, l'Institut d'Estadística de Catalunya (IDESCAT), és l'organisme especialitzat en estadística de la Generalitat de Catalunya, amb estadístiques oficials de Catalunya referents a la població, l'economia i la societat.

Per a més informació de l'IDESCAT podeu visitar la seva pàgina electrònica.


 


Població oficial i empadronaments actuals

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto