Inici / Treball - Comerç - Empresa / Ocupació Covid

Ocupació Covid

INFORMACIÓ D'INTERÈS DURANT LA CRISI COVID-19

PREGUNTES FREQÜENTS ATUR


Si esteu a l'atur o us heu vist afectats per un ERTO, en aquest apartat podreu trobar un llistat de preguntes fregüents que us poden ajudar a resoldre dubtes.


MESURES I AFECTACIONS PERSONES ATURADES


Aquí podreu trobar un recull de mesures i afectacions a les persones aturades o afectades per un ERTO.


El Servei a l’Ocupació de l’Ajuntament informem les persones interessades sobre els tràmits a seguir en cas de veure’s afectat per un ERTO, o trobar-se a l’atur per finalització de contracte.


El servei, durant el període d'emergència sanitaria treballa de forma telemàtica. Per aquest motiu ens podeu trobar disponibles al correu electrònic ocupacio@santquirzevalles.cat, i al telèfon 671.640.216, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.


És per aquests canals que treballem per assessorar i també per donar d’alta a la borsa de treball les persones residents al municipi que es trobin a la recerca de feina.


També ofereim orientacions laborals telemàticament.


AJUTS PER PERSONES ATURADES

Pagament únic d'uns 430 euros per a persones treballadores que hagin acabat contractes temporals durant l'estat d'alarma.

Ajut econòmic mensual per a persones empleades de la llar que hagin vist reduïda la seva jornada o hagin deixat de prestar serveis en algun dels domicilis en els quals treballen o en tots. Es cobrarà el dia 10 de cada mes.

 

Servei relacionat:

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto