Inici / Treball - Comerç - Empresa / Finestreta Única Empresarial / Creació d'Empreses / Formacions i Jornades

Formacions i Jornades

Formacions i Jornades

La formació contínua a les persones emprenedores té per objectiu capacitar i qualificar als promotors de projectes empresarials i esdevé un factor clau per a la consolidació de les noves empreses.


La regidoria de Promoció Econòmica disposa del programa de formació gratuïta i estable per a emprenedors, empresaris i comerciants "SQ VIU L'EMPRESA" que té per objectiu fer front als processos de canvi tecnològic, econòmic i social que es produeixen en la nova societat del coneixement per garantir la competitivitat de les nostres empreses i la promoció professional.


A més a més, som també Punt ACTIC autoritzat per la Generalitat de Catalunya. ACTIC és l'Acreditació de competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Qualsevol persona de més de 16 anys pot demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Les persones que superin satisfactòriament la prova tindran un certificat acreditatiu que emetrà la Generalitat de Catalunya, i que els possibilitarà acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant qualsevol empresa o administració.

 

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto