Inici / Coneix SQV / Llocs d'interès / Parcs i masies / Parc i masia de Can Barra

Parc i masia de Can Barra

Parc i masia de Can Barra


El conjunt monumental de Can Barra, de propietat municipal, és un conjunt d'edificis format per diferents construccions que actualment acullen diversos serveis municipals relacionats amb l'economia i la promoció de la ciutat en el que es coneix com a Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra i també l'Escola Municipal de Música Can Barra.

 


Torre Gorina
Un dels espais destacats d'aques conjunt arquitectònic és la Torre Gorina, on actualment hi ha l’Escola Municipal de Música Can Barra. Aquest espai ha és testimoni de l’època en que el municipi vivia bàsicament de l’agricultura i la ramaderia. El recinte, al llarg dels anys, ha tingut múltiples usos entre els que destaquen l’ús com a caserna en plena guerra carlista entre el 1870 i el 1875, o l’ús com a escola del poble els anys 1937 i 1938.


Parc de Can Barra
Pel que fa al  parc forestal de Can Barra,  és un parc típic de riera situat al nucli urbà amb una extensió de 40.000 m2. Tant la seva ubicació com la seva morfologia el fan un espai ideal de passeig, amb una rica flora i fauna autòctona. Està equipat amb àrees de pícnic , zones  d’esbarjo, fonts d’aigua potable i jocs infantils, que el converteixen en un espai d’oci en l’entorn natural molt recomanable.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto