Inici / Viure a Sant Quirze / Agenda de la ciutat

Agenda

Centre Cívic Masia Can Feliu

Actualment el Centre Cívic roman tancat a causa de la crisi de la COVID 19. Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar al 93 7216800 o enviant un correu a canfeliu@santquirzevalles.cat

El Centre Cívic Can Feliu és un equipament sociocultural adscrit al servei de Participació Ciutadana. Acull diferents serveis adreçats a les entitats i associacions del municipi i una programació d’activitats dirigida a tota la població:
1. Centre de recursos per entitats i associacions. El Centre Cívic posa a disposició de les entitats sales per a realització de reunions i activitats. També el Centre Cívic els hi ofereix un despatx d’ús compartit per la gestió de les seves tasques administratives i la domiciliació social de l’entitat mitjançant una servei de bústia.
2. Actualment el Centre Cívic també acull el Servei de català de Sant Quirze del Vallès i el Servei de Joventut "Canya Jove".
3. Programació d’activitats. El Centre Cívic acull mensualment exposicions, xerrades, tallers, concerts, organitzades tant pel Centre Cívic i l’espai relacional La Masia així com pels diferents serveis de l’Ajuntament i les entitats i/o col·lectius del municipi.

- Per contactar telefònicament amb el Centre Cívic trucar al 93 7216800 (Extensió 5502)
- Telèfon del Servei de Català 93 7211899
- Telèfon del "Canya Jove" 93 7216800 (Extensió 5600)

PERIODE DE VACANCES: Tancat durant l'agost - 1 setmana per Setmana Santa - 1 setmana per Nadal.

Adreça

Eduard Toldrà s/n

Telèfon

93 7216800

Correu electrònic

canfeliu@santquirzevallescat

Horaris

Actualment el Centre Cívic roman tancat a causa de la crisi de la COVID 19. Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar al 93 7216800 o enviant un correu a canfeliu@santquirzevalles.catServeis municipals relacionats

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto