Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

20/09/2016

Sant Quirze s’adhereix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

L’Ajuntament ha dut a terme diverses actuacions en la línia de fomentar els hàbits saludables en els desplaçaments

Sant Quirze s’adhereix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que se celebra del 16 al 22 de setembre arreu de Catalunya. Els objectius principals d’aquesta iniciativa se centren a promoure els hàbits de mobilitat més saludables, com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis posibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.


En aquesta línia, Sant Quirze s’ha adherit mitjançant l’adopció de diverses mesures estructurals que s’han efectuat durant 2016. Es tracta de l’ampliació del carril bici a la Ronda d’Arrahona, en el marc de les actuacions de sistemes generals; la supressió de barreres arquitectòniques en diferents punts del municipi i la previsió de futures actuacions en aquesta línia; la millora de l’aparcament de l’estació de FGC i la dotació de places per a bicicletes i aparcament dissuassori park and ride i, finalment, l’adquisició d’un vehicle no contaminant, híbrid, per al servei de l’Ajuntament.
En aquest aedició, i sota el lema europeu “Mobilitat intel•ligent. Economia potent”, la Setmana del 2016 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel•ligent a l’hora de contribuir al desenvolupament econòmic. 
Trobareu més informació sobre les activitats que s’organitzen arreu al voltant d’aquesta iniciativa en aquest enllaç.
 
 
 
 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto