Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

06/07/2020

Tram final de les obres d’asfaltats i pintura viària

Aquesta setmana es duran a terme les darreres actuacions, centrades en punts sense asfaltar ajornats per les pluges

Les actuacions d’asfaltats se centren aquesta setmana, de dimarts a divendres, en les zones que amb motiu de les pluges no s’havien pogut asfaltat i pintar en les dates previstes. Es tracta del carrer de Moreneta; un tram de l’av. d’Arraona; un altre tram del c. de Joaquim Rodrigo i, finalment, un tram a l’av. Vallès, a la zona de contenidors abans de la rotonda de Bigorra. També s’han detectat altres punts a reparar, on l’asfaltat o la senyalització es troben en mal estat i s’aprofitarà per reparar-los. És el cas d’algunes parts del c. de Priorat, entre el camp de futbol i l’entrada al pavelló municipal, amb força sots; i la sortida del camí del Mas a l’alçada de la rotonda del Turonet, on es les arrels de la illeta han aixecat el paviment. En aquest punt es trauran les peces de paviment que s’han aixecat i es troben en mal estat. 


 
Aquesta darrera setmana s’ha actuat a la urbanització de Can Pallars i també a l’avinguda, en diversos punts. L’anterior, els asfaltats es van centrar a l’av. de Pau Casals.
Aquesta és la darrera setmana de les actuacions, que arriben ja al seu final. Recordem que els asfaltats van començar el passat 12 de maig a Les Fonts i que han afectat una trentena de carrers i avingudes del poble, millorant els trams més deteriorats i regulant la mobilitat en alguns d’ells, tot prioritzant la mobilitat dels vianants.
L’obra l’han dut a terme tres empreses, adjudicades després d’un procés de licitació, per un import total de 853.280,10 € IVA inclòs. 
 

Asfaltats 8a setmana

app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto