Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

03/04/2020

Voluntaris de Protecció Civil distribueixen guants entre els comerciants

L'oenegé ADAIC ha lliurat a l'Ajuntament aquest material i també l'ha fet arribar a l'Hospital 2 de maig, amb l'ajuda del cos de protecció

Els agents voluntaris de Protecció Civil de Sant Quirze estan distribuint des d’ahir i durant tota la jornada d’avui més de 5000 guants per als comerciants del municipi, tant del nucli urbà com de Les Fonts. Aquest material ha estat donat per l’Associació d’Ajuda a l’Immigrant 2009, Desenvolupament i Cooperació (ADAIC), ubicada a Polinyà.  Aquesta oenegé va lliurar el passat 31 de març un total de 250.000 guants als ajuntaments de Sant Quirze, Polinyà, Las Misioneras de Jesús Maria y José de Sabadell i a algunes persones autònomes immigrants.
L’equip de Protecció Civil de Sant Quirze va col·laborar també en el lliurament de 150.000 guants per part d’aquesta entitat a l’Hospital 2 de maig de Barcelona. Els agents van transportar el material en el seu vehicle fins a la ciutat veïna.
Cal remarcar també que els agents de Protecció Civil, en torns de parelles, estan duent a terme aquestes setmanes tasques de suport a la Policia Local, confirmant que el confinament s’està duent a terme de forma correcta.

 


app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto