Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

30/06/2020

En marxa un nou Cicle d’Alimentació Saludable

La primera xerrada serà en línia i tindrà lloc el proper 2 de juliol

L’Ajuntament posa en marxa de nou la programació de les xerrades del Cicle d’Alimentació Saludable 2020. Les sessions seran virtuals, creant un esdeveniment via Zoom amb contrasenya. Per inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a serveisalut@santquirzevalles.cat.


La primera xerrada tindrà lloc el proper 2 de juliol a les 19 hores, amb el nom: “Per què no funcionen les dietes?”, impartida per la dietista i nutricionista Anna Gispert. 
Les següents xerrades previstes són:
  • Alimentació per reforçar les defenses. 24 de setembre.
  • Alimentació saludable en temps de crisi. 15 d’octubre.
  • Nutrició i càncer. 19 de novembre.
L’objectiu d’aquest Cicle, com els anteriors, és abordar diversos aspectes relacionats amb l’alimentació, amb la voluntat de fomentar uns hàbits saludables que contribueixin a millorar la salut en els diferents moments i/o cicles de la vida.
L’Ajuntament també estudia ara la posada en marxa de tallers en línia, també emmarcats en aquest cicle. Es tractaria de sessions pràctiques sobre temàtiques com l’etnobotànica, receptes per gestionar millor la gana, o l’alimentació saludable en temps de crisi. Properament es concretarà aquesta iniciativa i es difondrà pels canals habituals.
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto