Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

08/07/2020

La primera xerrada del Cicle d’Alimentació Saludable aborda el tema de les dietes

Les sessions són virtuals i les imparteix la nutricionista Anna Gispert

El passat 2 de juliol la xerrada “Per què no funcionen les dietes?” va donar el tret de sortida al Cicle d’Alimentació Saludable. La sessió, a càrrec de la dietista i nutricionista Anna Gispert, va centrar-se en la importància de seguir un estil de vida saludable, evitant les dietes molt restrictives que només es poden mantenir un temps i acaben sent un fracàs. Gispert va insistir a seguir un estil de vida saludable, reduir el consum d’aliments processats i augmentar l’activitat física, sempre adequant-la a cada persona.


Les persones assistents van poder seguir alguns consells com la importància de buscar motivacions, planificar i triar bé el que comprem i buscar motivacions realistes.
La propera xerrada tindrà lloc el 25 de setembre, amb el nom: “Alimentació per reforçar les defenses”. Seguidament, el 15 d’octubre s’organitzarà la de l’”Alimentació saludable en temps de crisi”. Finalment, el 19 de novembre es preveu una xerrada sobre “Nutrició i càncer”.
Recordem que en aquest nou Cicle les sessions són virtuals, mitjançant la plataforma Zoom. Per inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a serveisalut@santquirzevalles.cat.
 
L’Ajuntament també estudia ara la posada en marxa de tallers en línia, també emmarcats en aquest cicle. Es tractaria de sessions pràctiques sobre temàtiques com l’etnobotànica, receptes per gestionar millor la gana, o l’alimentació saludable en temps de crisi. Properament es concretarà aquesta iniciativa i es difondrà pels canals habituals.
 
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto