Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

10/09/2020

L’Ajuntament facilitarà l’entrada i sortida als centres escolars tallant els carrers i demana que les famílies es desplacin a peu o en bicicleta

Per evitar aglomeracions, les entrades seran esglaonades

Les escoles i centres d’educació secundària de Sant Quirze  ultimen els detalls que regiran aquest nou curs 2020-2021, marcat per  tot de mesures per contenir la pandèmia del COVID19.
Les entrades i les sortides esglaonades són un tret distintiu de tots els plans d’obertura de les escoles, el document que ha hagut de confeccionar cada centre i que han fet arribar a les famílies com a orientació. Conceptes com grups estables, controls diaris de temperatura dels alumnes, entre d’altres, són els protocols que els centres escolars aplicaran.


Mobilitat
Per poder facilitar l’entrada als centres escolars amb la seguretat i la distància necessària, a partir del 14 de setembre diversos carrers romandran tancats a l’hora d’entrada i sortida de l’alumnat dels centres. L’Ajuntament recomana que només un adult de la família acompanyi els nens i nenes, per evitar aglomeracions, i que es desplacin al centre escolar a peu o en bicicleta.


Carrers tallats
Els carrers que romandran tallats per afavorir la distància social a les entrades i sortides són els següents, durant l’horari que s’especifica:
. C. de la Ribera i c. de Bages. Tancats de 7.40 a 8.05; i entre les 14.15 i les 14.40 hores.
. C. de Lleida tallat entre les 8.40 i les 9.05 h; i de les 16.25 a les 16.55 hores de la tarda.
. C. de Castanyers, des de l’av. del Camp al c. d’Avets, tallat de 8.50 a 9.15 hores; i de 16.40 a 17 hores.
L’Ajuntament agraeix per endavant la comprensió del veïnat i facilita el contacte amb la Regidoria d’Educació, al correu electrònic: educacio@santquirzevalles.cat, per si hi ha algun dubte o aclariment al respecte.

 


app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto