Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

20/07/2021

Ja és aquí el butlletí municipal Informem SQV de juliol

Podeu consultar la publicació digital

 Ja podeu accedir a la versió digital del butlletí municipal Informem SQV de juliol-agost. En aquesta edició podreu conèixer els projectes previstos a la zona esportiva municipal, com el nou skateparc o la pista coberta provisional. I a  nivell esportiu, també es desgranen els èxits de les entitats que es van reconèixer a la Festa de l'Esport celebrada el passat 5 de juliol.


La cloenda del curs de la comunitat educativa centra també les pàgines d'aquest mes, que també expliquen la campanya per promoure una millor gestió del reciclatge de vidre adreçada als comerços o el nivell de vacunació de la Covid-19 de Sant Quirze. 
La revista també inclou la informació sobre el trasllat dels serveis municipals de salut, esports, habitatge i educació a les noves dependències municipals ubicades a l'avinguda Pau Casals, 72. 
De la mateixa manera, podeu informar-vos sobre el procés participatiu per posar un nom a la biblioteca municipal, que es pot fer fins al 6 de setembre a través d'aquest enllaç. 
La iniciativa Mascareta 19 contra les violències masclistes és una altra de les iniciatives incloses en la publicació. L'altre tema destacat important és la informació referent a la reserva d'entrades per als espectacles de la Festa Major 2021, que se celebrarà del 2 al 6 de setembre.
La portada es dedica a la importància de protegir els boscos del municipi i prevenir incendis en un any que les condicions meteorològiques i climàtiques són delicades.
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto