Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

28/09/2020

Anna Gispert desenvolupa les claus per reforçar el sistema immunitari

La dietista i nutricionista va explicar aquestes eines durant la xerrada telemàtica del Cicle d’Alimentació Saludable

La dietista i nutricionista Anna Gispert va parlar el passat 24 de setembre sobre com reforçar les defenses. La sessió va ser telemàtica i s’emmarca en les xerrades del Cicle d’Alimentació Saludable que organitza regularment l’Ajuntament.
La nutricionista va proposar diverses eines i claus per reforçar el sistema immunitari, de manera que estigui “ben entrenat”. Segons Gispert, “no existeixen fórmules màgiques o ràpides, no ens ajudarà un nutrient en concret o un suplement: tant important és el que és fa bé com el que hem de deixar de fer malament, és a dir, hem d’augmentar el consum de vegetals i fruites, així com de cereals integrals, llegums, greixos saludables, aliments probiòtics i proteïnes magres. I perquè això sigui efectiu cal reduir els productes ultraprocessats, amb excés de sucres afegits, amb greixos insans, farines refinades i els aliments amb excés de sal”.
Durant la sessió també es va abordar el tema de la salut digestiva, explicant termes com la mibrobiota o els nutrients implicats. Finalment, i no per això menys important, els assistents virtuals van rebre informació sobre els beneficis d’un estil de vida saludable, amb activitat física, les necessàries hores de son i l’absència d’estrès.
La programació de les xerrades del Cicle d’Alimentació Saludable 2020 és el següent:


  •   Alimentació saludable en temps de crisi: 15 d’octubre
  •   Nutrició i càncer: 19 de novembre


 


app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto