Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

28/05/2020

La Generalitat obre convocatòria per sol·licitar ajuts al lloguer per a l’any 2020

El termini per presentar la sol·licitud és del 28 de maig al 3 de juliol

La Generalitat, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, obre avui dues línies d’ajuts per al pagament del lloguer d’habitatge. Aquestes subvencions es poden sol·licitar fins al 3 de juliol de 2020, i s’adrecen, d’una banda, a sectors de la ciutadania en risc d’exclusió social, i d’altra, a persones majors de 65 anys també en risc d’exclusió.


Aquests ajuts estan pensats per a les persones que no es troben en situació de vulnerabilitat imminent, però que s’hi podrien veure abocades si no compten amb una ajuda. Per a aquesta convocatòria, es preveu un pressupost inicial de 20 milions d’euros.
 
Imports dels ajuts
La subvenció es concedeix per un import anual màxim de 2.400 euros, és a dir, de 200 euros mensuals com a màxim, i s’ajusta en funció de l’esforç que suposa per a la unitat familiar el pagament del lloguer. Així, la subvenció pot ser del 20% de l’import de la renda de lloguer anual quan l’esforç per pagar el lloguer sigui igual o inferior al 30% dels ingressos de la unitat de convivència; del 30% de l’import de la renda quan aquest esforç sigui superior al 30% i inferior al 40%, i del 40% si és igual o superior al 40% dels ingressos. 
 
L’import màxim de la renda de lloguer per percebre l’ajut a Sant Quirze del Vallès és de 750 € mensuals, i de 900 € per a les famílies nombroses i unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat i barem favorable. Per a les persones majors de 65 anys, l’import màxim del lloguer és de 750 € mensuals.
 
 
 
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto