Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

11/02/2020

Comencen les obres del nou tancament del camp de futbol municipal

L'actuació preveu un nou mur, l'arranjament de part del paviment i una nova tanca de separació amb la piscina

Avui han començat les obres del nou tancament perimetral del camp municipal de futbol. Aquesta actuació consisteix a substituir la tanca existent per una tanca nova mixta, formada per bloc de formigó i per una malla coneguda com a deployée, molt habitual en aquest tipus de tancaments.
Durant aquesta primera jornada les feines s’estan centrant a enderrocar la tanca actual amb un martell trencador manual.  
Les obres també permetran arranjar una part dels paviments perimetrals a la gespa del camp, donat que l’asfaltat actual es troba en molt mal estat i cal renovar-lo.
Cal remarcar també que es substituirà la tanca de separació amb la piscina municipal per una més alta, de fins a 8 metres.
Finalment, es modificarà la zona d’ubicació dels vehicles d’emergència. Fins ara l’espai habilitat per a aquests vehicles es reservava a la part de la pista annexa, sovint ocupada per vehicles privats. Ara, i amb nova senyalització, la ubicació al costat de l’entrada principal del camp, facilitarà l’accés als serveis d’emergències en cas de necessitat. L’obra també contempla adaptar els panys i les guies de la porta actual per a una nova obertura que millori l’accés.
L’empresa que està duent a terme les obres és Cosplaan Obras y Servicios Laantit, SL per un import de 158.919,92€ IVA inclòs. Es preveu que les actuacions tinguin una durada de dos mesos.

 


app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto