Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

24/02/2021

Tens equips informàtics vells que no utilitzes?

L'Escola Municipal d'Adults l'Olivera els actualitza i en coordinació amb altres departaments de l'Ajuntament els dóna a persones que els necessiten

L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera treballa en un projecte de Remanufacturació d’equips informàtics. L’alumnat que forma part del projecte PFI formateja els equips i els actualitza, de manera que després, el servei, en coordinació amb Serveis Socials i Educació de l’Ajuntament, els lliura a les persones del municipi que més ho necessitin, segons diversos criteris i prioritats.
 


Per aquest motiu, si disposeu de pcs, ipads, teclats, cables, ratolins, portàtils... els podeu portar a l’Escola d’Adults (passeig de Can Barra), en horari: de 9 a 21 hores de dilluns a dijous; i de 9 a 15 hores, els divendres. En cas de dificultat de desplaçament, podeu trucar al 937216800, extensió 5900, per coordinar-vos.

 Què és un PFI?

El PFI és un programa de formació i inserció laboral destinat  a joves de 16 a 21 anys sense ESO que no estan cursant altres formacions. És de caràcter voluntari.

La finalitat dels PFI és doble: proporcionar a aquests joves la possibilitat d’incorporar-se de nou al sistema educatiu per continuar estudis de formació professional i l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball amb millors possibilitats d’obtenir una ocupació qualificada i duradora.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto