Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

28/08/2019

Afectacions al trànsit durant la Festa Major

Consulteu els talls puntuals o les zones afectades per les activitats programades

Les activitats de Festa Major generen algunes afectacions al trànsit els propers dies. Algunes zones romandran tallades de manera puntual i altres durant les festes. A continuació, les detallem per jornades:


 
Dia 29 d’agost
A partir de les 19 h: Zona tancada al trànsit: carrer del Mig, entre plaça d’Anselm Clavé i plaça de la Vila.
De 19 a 1.30 h: Talls puntuals de trànsit per l’activitat “Correbars”. Recorregut: Rotonda de l’Estació, Avinguda de Pau Casals, carrer Montserrat, carrer Pompeu Fabra, carrer Sant Isidre, plaça de la Vila, carrer Pintor Vila-Puig, carrer Sentmenat, ronda d’Arraona, carrer Urgell, carrer Capcir, avinguda d’Egara, carrer Bonavista, carrer Travessera, carrer Terranova i Masia Can Feliu.
 
Dia 30 d’agost
De 15 a 0 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles: Carrer del Mig (tram plaça d’Anselm Clavé), carren Mossèn Francisco Rosales, plaça de la Vila i c. Pintor Vila-Puig (fins a carrer Sabadell).
 
Dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre
Tot el dia: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles: Carrer del Mig (tram plaça d’Anselm Clavé), carren Mossèn Francisco Rosales, plaça de la Vila i c. Pintor Vila-Puig (fins a carrer Sabadell).
 
Dies 31 d’agost i 1 de setembre
Tot el dia:  Zona tallada al trànsit i lliure de vehicles per l’activitat “Mercat Modernista” i concerts SQV Músics: rambla de Lluís Companys (entre av. Camí del Mas i carrer Joan Oliver) només en sentit Camí del Mas. A l’altra calçada es podrà circular i estacionar.
 
Dia 31 d’agost
De 7 a 16 h: Zona tallada al trànsit i lliure de vehicles per l’activitat “Esport al carrer”: Av. Camí dels Mas, tram entre rda. Arraona i rambla de Lluís Companys.
De 17 a 20.30 h: Zona lliure de vehicles i talls puntuals de trànsit per Cercavila de Gegants. Recorregut: Plaça Anselm Clavé, c. Mig, c. Nou, av. Pau Casals, c. U d’Octubre, plaça de la Glosa, av. Camí del Mas, parc de Les Morisques.
De 16 a 24 h: Zona lliure de vehicles i talls puntuals de trànsit per Correfoc.  Recorregut: Av. del Vallès, a. Terranova, c. Pintor Vila-Puig, Ptge. Corraló, c. Pompeu Fabra, c. Sant Cugat, c. dels Pous, c. Sant Ignasi, av. Antoni Gaudi, c. Llaurador i Pl. del Sot.
 
Dia 1 de setembre
De 7 a 14 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per Cursa Popular:  Av. Pau Casals, tram entre c. Montserrat i rda. Arraona i Plaça dels Avis. També hi haurà talls puntuals de trànsit en els carrers afectats pel recorregut de la cursa: av. de Pau Casals, ronda d’Arraona, c. d’Eduard Toldrà, av. del Vallès, c. Llaurador, av. d’Antoni Gaudí, c. Castellar, c. U d’Octubre, c. Barcelona, c. Vallespir, c. Pallars, c. Rosselló, rotonda de la cruïlla de Pintor Vila-Puig amb av. Egara i av. d’Antoni Gaudí.
De 15 a 21 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per Concurs d’entrepans: rambla de Lluís Companys (entre c. Vallcorba i av. Camí del Mas) només en sentit Vallcorba. A l’altra calçada es podrà circular i estacionar.
 
Dia 2 de setembre
De 7 a 24 h: Tancament al trànsit i lliure de vehicles per Castell de focs i botifarrada: Rbla. Lluís Companys (entre c. Vallcorba i plaça 14 d’abril) i carrer Joan Oliver. Es tancarà a partir de les 07.00 hores per muntatge infraestructures de la botifarrada.
A l’av. Camí del Mas, a partir de les 17.00 hores (o segons evolució dels actes), es  tancarà la circulació en tots dos sentits fins a la finalització del sopar de cloenda.
 
Altres reserves puntuals d’estacionament estaran degudament senyalitzades.
 
 
 
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto