Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

15/05/2018

Sant Quirze participa en la segona edició del “Market Place”d’Economia Circular

Empreses del municipi s'adhereixen a la iniciativa "Compromís Vallès Circular"

L’Ajuntament de Sant Quirze va participar el passat 10 de maig en aquesta sessió organitzada  des del Consell Comarcal i amb la participació de més de 140 persones, entre empreses, entitats i ajuntaments.L’edifici El Mirador, a Castellar del Vallès, va acollir aquest espai de trobada amb l’objectiu d’aprendre a fer negocis en un marc d’economia circular. 


Durant la sessió, un total de 28 empreses van exposar solucions circulars sobre diferents àmbits, com la gestió eficient de l’aigua i l’energia; l’ecodisseny i l’anàlisi del cicle de vida; la valoració de residus i el finançament  o les certificacions, entre altres. El tinent d’Alcaldia de l’Àrea d’Economia, Albert Falgueras, va assistir en representació de l’Ajuntament. Posteriorment, es van organitzar diverses taules temàtiques, per compartir problemàtiques, reptes i solucions entorn la gestió dels residus i l’energia, així com sobre els nous models de negoci.
Per finalitzar, es va presentar la iniciativa “Compromís Vallès Circular”, que permet a les empreses i entitats implicades en la implementació de mesures d’economia circular ser reconegudes i adherir-se al Vallès Circular per compartir la construcció d’una comarca més competitiva i sostenible. De fet, les empreses santquirzenques ACS Recycling, l’Associació d’Empresaris del polígons de Sant Quirze del Vallès, i Europochette ja s’han adherit a aquesta iniciativa.
 
 
 
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto