04/12/2013

L’Ajuntament signa un conveni amb les acadèmies d’anglès del municipi

L’acord permetrà realitzar classes de conversa a la Biblioteca municipal

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha signat avui un conveni amb les acadèmies d’anglès FIAC Sant Quirze SL i Tot Estudi Knowledge, SL. Aquest acord suposa que les acadèmies impartiran dos cursos d’anglès de conversa a les persones que ho sol·licitin a la Biblioteca Municipal. El preu dels cursos, d’una hora setmanal, seran de 60€ per trimestre i alumne. Les acadèmies els impartiran d’acord amb el seu mètode d’ensenyament i aprenentage i faran xarxa entre elles.
El conveni, que per ara tindrà vigència fins al 30 de juny de 2014, respon a l’objectiu d’integrar i gestionar el conjunt d’actuacions de promoció de la llengua anglesa mitjançant la conversa a nivell local, per tal de mantenir i incrementar el coneixement d’aquest idioma a Sant Quirze del Vallès. En aquest sentit, es preten fomentar la formació al llarg de tota la vida per facilitar el desenvolupament personal, l’ocupació de qualitat i la igualtat d’oportunitats d’accés i condicions de la ciutadania del municipi.
Segons que ha manifestat avui la regidora d’Educació, Mercè Vallès, “l’acord dóna resposta a una demanada ciudadana, que permet obrir a tothom aquesta oportunitat de millorar un idioma, posant a disposició l’ús de la Biblioteca com a espai de docència i, a més, a un preu que se situa per sota de mercat. A més, per a les acadèmies signants és una oportunitat per donar a conèixer els seus mètodes d’ensenyament i obrir un nou camp de treball. Estem molt satisfets de signar avui aquest acord i esperem poder donar-ne continuïtat”. Per la seva part, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha destacat que “la iniciativa s’emmarca en el Programa d’Actuació Municipal, que recull el compromís de fomentar l’aprenentatge de l’anglès com a competència imprescindible pel desenvolupament personal i per accedir a ofertes de feina o pràctiques formatives. Hem dirigit aquest conveni a totes les acadèmies del municipi i entenem que és una oportunitat única que els participants de ben segur sabran aprofitar”.
Les inscripcions comencen el proper 9 de desembre, fins al dia 18, a la Biblioteca municipal. Els horaris seran: dissabtes, de 10.30 a 11.30 per al nivell mig. I dimarts, de 19 a 20 h per al nivell avançat. Més informació a la Biblioteca municipal.
 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto