03/12/2019

Obert el termini de presentació de candidatures al Premi Dona Sant Quirze

El guardó reconeix el paper de les dones i compta amb dues distincions d'àmbit nacional i internacional

Ja es poden presentar propostes per al Premi Dona Sant Quirze 2020. Des del passat 28 de novembre i fins al 31 de gener, les entitats o institucions locals inscrites al Registre municipal d’entitats; les persones que subscriguin una instància signada per 50 residents del municipi; la Presidència o una proposició signada per la tercera part dels membres que integren la Corporació Municipal, es troben en disposició de presentar propostes a aquesta candidatura.
El Premi Dona Sant Quirze s’atorga en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones i té per objectiu reconèixer i donar visibilitat al valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits i a avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes.
Es lliurarà amb caràcter individual a una dona o entitat de dones resident o que hagi desenvolupat en el poble activitats que impulsin el paper de les dones o que hagi contribuït en la defensa de l'equitat de gènere, i que sigui susceptible d’un reconeixement públic.

Altrament, i també en el marc del Dia Internacional de les Dones, s’atorgaran dues distincions honorífiques a una dona o moviment de dones d’àmbit nacional i a una dona o moviment de dones d’àmbit internacional que hagin contribuït a l’impuls del paper de les dones.

Les distincions honorífiques, s’atorguen en reconeixement de la tasca realitzada per dones en els àmbits nacional i internacional:

1.    Dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l’àmbit de Catalunya per la seva contribució a l’impuls del paper de la dona en tots el àmbits.
 
2.    Dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l’àmbit internacional per la seva contribució a l’impuls del paper de la dona en tots el àmbits.

Per a més informació consulteu les bases de participació.

 


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto