13/05/2022

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès desmenteix que s’obri una nova discoteca al poble

Actualment només poden realitzar oci recreatiu els locals que ja disposin d’una llicència antiga, i només fins al 2026

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès vol desmentir que hagi atorgat cap llicència nova de discoteca al poble. El Consistori recorda que la normativa vigent aprovada pel Ple Municipal al mes d’abril de 2021 és el Pla Especial   per a la regulació d'espectacles, activitats recreatives i de restauració de sòl industrial segons el qual només poden realitzar aquest tipus d’activitats al municipi els locals que tinguessin la llicència abans de l’aprovació d’aquest pla. A més, les que tinguin llicència només podran explotar-la fins a l’abril de 2026, quan a Sant Quirze del Vallès no hi podrà haver cap discoteca.


 
Durant les darreres setmanes, un local d’oci amb llicència de cafè-teatre (sense sala de ball) atorgada prèviament a l’aprovació del Pla Urbanístic, va demanar un canvi de titularitat per obrir una discoteca i, simultàniament va difondre aquesta informació a diferents canals digitals.
 
L’Ajuntament es va posar en contacte amb els responsables, tant via notificació administrativa denegant el canvi de titularitat i el tipus d’activitat, com a nivell tècnic amb els responsables de l’empresa, per tractar un tema tan sensible al poble com és l’obertura d’una discoteca. 
 
En aquesta reunió, l’Ajuntament va fer els requeriments necessaris a l’empresa en compliment de la normativa vigent i preveu, com en totes les activitats, fer un control d’inspecció per tal que compleixin la normativa a tots els nivells. Com a cafè-teatre, la llicència que tenen concedida, no poden tenir cap sala de ball, només actuacions en directe amb el públic assegut.
 
L’Ajuntament ratifica la seva voluntat que al municipi es puguin desenvolupar activitats d’acord amb la legalitat, i seguirà vetllant perquè al municipi s’hi desenvolupi un oci recreatiu que no generi molèsties ni disturbis.
 

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto