25/04/2017

La importància de conèixer les noves tecnologies en la recerca de feina

L'edifici de Can Tuset acull aquesta setmana un nou curs d'alfabetització digital per a persones aturades

Una desena de santquirzencs i santquirzenques participen aquesta setmana en el curs d’Alfabetització digital per a la Recerca de Feina, organitzat per la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Local a l’edifici de Can Tuset. Es tracta d’una formació per adquirir una sèrie d’eines i habilitats, enfocades en dues vessants: familiaritzar-se en l’ús de l’ordinador i la seva importància en l’actualitat; i aconseguir coneixements per a la recerca de feina a la xarxa.


Durant el curs es combinaran tres metodologies d’aprenentatge: explicació teòrica, exemplificació i exercicis bàsics. D’aquesta manera, tots els participants podran fixar els coneixements de manera permanent. Alguns d’aquests conceptes a treballar inclouen la redacció apropiada d’un currículum i una carta de presentació i el descobriment dels diferents portals d’ocupació virtuals. 
Recordem que, segons dades del passat mes de març, actualment hi ha 759 persones de Sant Quirze a l’atur, el que es tradueix en un 8.37% de la població activa. Tot i que la mitjana santquirzenca se situa per sota de la catalana i l’espanyola, l’Ajuntament treballa de manera intensa en les polítiques per a pal•liar aquesta problemàtica.
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto