03/10/2019

La zona del Living comptarà amb un nou espai poliesportiu cobert

La instal·lació tindrà una doble funcionalitat, prestar servei a les entitats i a l’alumnat de l’Institut Sant Quirze

La Mesa de l’Esport ha contemplat com a projecte prioritari invertir en un nou espai poliesportiu a la zona del Living (carrer Bages). Una proposta que ha portat a aprovació de la Junta de Govern Local i que contempla el tancament perimetral de l’espai, creant una coberta i adequant l’entorn. D’aquesta manera, s’hi instal·larà una nau de 45X25 metres quadrats, amb una doble funcionalitat: d’una banda, prestar servei a les entitats esportives, de manera que podran entrenar-hi; i de l’altra, a l’INS Sant Quirze, donat que al matí l’alumnat podrà fer-hi Educació Física.


De fet, l’obra preveu arranjar l’entorn, construir un tancament perimetral i una coberta, adequar l’interior amb un paviment de darrera generació i instal·lar-hi enllumenat amb focus LED, mobiliari i material esportiu nous. També comptarà amb vestuaris modulars i il·luminació exterior.
Aquest nou pavelló permetrà que els joves que actualment entrenen fins molt tard per manca d'espais puguin avançar els seus horaris i adaptar-los per facilitar la conciliació familiar.
El projecte compta amb un pressupost màxim de licitació de 406.146,63 euros i un termini d’execució de tres mesos. Es preveu que abans de l’estiu ja es trobi en ple funcionament.

(Peu de foto: Fotografia cedida per Espai de Projectes, empresa redactora del projecte tècnic i que reprodueix un model similar al projecte final de Sant Quirze).


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto