28/03/2013

L'Ajuntament publicarà la Seu Electrònica durant la primera setmana d'abril de 2013

La publicació comportarà també un canvi d'imatge gràfica i noves funcionalitats del web www.santquirzevalles.cat

 La setmana vinent l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès publicarà la Seu Electrònica, l'adreça web que l'Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania per facilitar l'accés als serveis públics, la informació i els tràmits municipals a través d'internet.


La seu electrònica està regida per una ordenança aprovada al desembre de 2012 que garanteix els principis d'integritat, veracitat i actualització dels continguts publicats. També està regida pels principis de qualitat, accessibilitat, usabilitat, ineroperabilitat i neutralitat tecnològica.
La seu és un canal de comunicació segur, en protocol https, que permet obtenir garanties respecte la identitat del titular i també xifrar les comunicacions entre el ciutadà i l'Ajuntament, és a dir, garanteix la protecció de dades i la seguretat dels procediments que s'hi realitzen.
Canvi gràfic
Coincidint amb la publicació de la seu electrònica, a la qual s'hi podrà accedir a través de l'adreça www.seu.santquirzevalles.cat o clicant l'apartat de Ajuntament-Seu electrònica del web www.santquirzevalles.cat, el web municipal incorpora un canvi gràfic per potenciar les funcionalitats.
El web www.santquirzevalles.cat va néixer el passat 5 de març de 2010. Des d'aleshores, les visites han augmentat prop d'un 700% fruït de la publicació continuada d'informació d'interès per a la ciutadania. La seu electrònica constitueix un pas més cap a l'impuls i la utilització interactiva de les tecnologies de la informació en la relació entre l'Ajuntament i la ciutadania.
La migració de dades cap al nou entorn i la publicació de la seu així com el canvi gràfic tindran lloc entre el 3 i el 5 d'abril de 2013, data a partir de la qual s'aniran incorporant noves funcionalitats al web www.santquirzevalles.cat 
Per saber-ne més, podeu clicar aquí per veure el vídeo: Vídeo Seu electrònica Ajuntament
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto