26/10/2017

El periodista Vicent Partal reflexiona sobre la situació del país

El director de Vilaweb omple el Casal en el marc d’una conferència de l’Aula d’Extensió Universitària

El periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal i Montesinos va oferir ahir una conferència al Casal d’Avis, amb el nom: “Referèndum per la Independència de Catalunya. Com ha anat? On som? On anem””. L’acte, organitzat per l’Aula d’Extensió Universitària, va servir per reflexionar sobre la situació política d’alta intensitat i complexitat que està vivint el país. De fet, el periodista va tractar temes relacionats amb la possible declaració d’Independència de Catalunya i que preocupaven especialment les persones assistents: el futur de les pensions, l’economia, l’organització territorial, etc. Partal va abordar qüestions com els canvis de seu dels bancs i caixes que, segons ell, “es mouen no per l’ànima ni la moral, sinó pels beneficis, especialment vinculats als partits polítics”.


El director de Vilaweb es va mostrar optimista i esperançador en tot moment amb el futur tant a curt com a llarg termini, plantejant aspectes com els elements que hauria d’incloure la Constitució catalana, entre altres punts.
Partal, va defensar el dret a decidir, amb afirmacions tan contundents com “Un país és la seva gent, i si la gent no viu bé s’ha de canviar el país”.
 
 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto