23/11/2014

Convocada la ciutadania el proper 24 de novembre per fer aportacions al projecte de millora del Parc de Can Feliu

Iniciativa per donar nova vida a un dels dos grans parcs del municipi

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès convoca la ciutadania a una sessió participativa oberta, el proper dilluns 24 de novembre, perquè puguin fer-se aportacions i suggeriments sobre el projecte de millora del Parc de Can Feliu. La sessió de participació començarà a les 19.30 hores a la Casa de Cultura Vila-Puig (carrer Vila-Puig 45). Es demana confirmar l'assistència al correu electrònic participacio@santquirzevalles.cat.


El projecte per millorar el Parc de Can Feliu, un dels dos grans parcs (junt amb el de les Morisques) del municipi, té l’objectiu de donar una vida renovada a aquest recinte verd, de 54.000 metres quadrats de superfície. El Parc té unes possibilitats infrautilitzades en bona part, i algunes problemàtiques sorgides amb el pas del temps, com la convivència entre persones i gossos, que es vol aprofitar per resoldre.


Els usuaris del Parc i la ciutadania en general hi tenen molt a dir. Per això s’obre aquest procés participatiu, de forma que les millores siguin fruit del consens ciutadà. Per centrar les discussions sobre alguna base, l’Ajuntament ha encarregat un projecte a Estudi Martí Franch, Arquitectura del Paisatge, especialistes en la renovació i revitalització de parcs i zones verdes de reconegut prestigi. En aquest enllaç trobareu una publicació que explica els principals punts d'aquest projecte. També rebreu la publicació impresa a casa o en podreu trobar a les oficines i equipaments municipals.

Aquest projecte, per al qual l'Ajuntament ha aconseguit una subvenció de 220.000 euros de la Diputació de Barcelona, és el punt de partida de la discussió. Podeu fer arribar propostes i suggeriments a la regidoria de Participació fins al proper 30 de novembre, a través del correu participacio@santquirzevalles.cat. Amb les aportacions, el projecte definitiu podrà aprovar-se dins d’aquest mateix any.


 


Foto: la imatge mostra la proposta d'ubicar passeres de fusta per acostar-se al llac i la plantació de nova vegetació que marqui el pas de les estacions.


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto