22/04/2014

SQV: la nova aplicació mòbil de Sant Quirze del Vallès

La ciutadania ja es pot descarregar aquesta aplicació tant en versió IOS com en Android

 L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha publicat una aplicació mòbil amb tots els serveis i la informació útil i d'actualitat del municipi. Aquesta està ja disponible tant per android com per IOS i conté tota la informació d'actualitat i utilitat de Sant Quirze del Vallès.


L'Ajuntament vol donar així resposta a la realitat de la comunicació actual, on els serveis mòbils són el present i una tendència creixent a nivell mundial.
Així, i en una sola aplicació, la ciutadania de Sant Quirze pot trobar les notícies, l'agenda o l'accés a les xarxes socials twitter, facebook o instagram amb els continguts vinculats a Sant Quirze del Vallès. També es pot escoltar Ràdio Sant Quirze, visualitzar vídeos de Sant Quirze Tv, consultar els exemplars dels Informems, o avisos push up en cas d'emergències.
Alhora, l'aplicació conté també informació de gran utilitat del municipi i de manera actualitzada, com ara les ofertes de treball disponibles a Sant Quirze, tots els comerços, empreses, entitats, equipaments i serveis municipals així com les ofertes d'habitatge o ofertes vip vigents en el moment.
Alhora, l'aplicació també posa a la disposició dels usuaris i usuàries una bústia ciutadana per fer arribar a l'Ajuntament tot tipus de suggeriments, consultes o aportacions, també via mòbil.
L'aplicació SQV està disponible de manera gratuïta tant al Google Play Store com a l'Apple Store.

Podeu accedir als enllaços per descarregar-vos-la aquí: 

SQV a Google Play Store
 

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto