10/11/2019

La participació a les Eleccions Generals a Sant Quirze del Vallès a les 14 hores és del 43,49%

Als anteriors comicis al mes d’abril la participació a aquesta hora va ser del 45,64%

La participació a les 14 hores a Sant Quirze del Vallès ha estat del 43,49% el que vol dir que 6.500 ciutadans i ciutadanes han exercit el seu dret a vot fins aquests moments. Aquesta xifra se situa per sota de la dels anteriors comicis al Congrés i al Senat, l’abril d’aquest mateix any, en què la participació a la mateixa hora va ser del 45,64%.

Recordem que el total d’electors censats és de 14.946, més 218 que poden votar des de l’estranger. Des de les 9 del matí i fins les 20 hores els locals electorals mantindran les portes obertes de manera ininterrompuda. A les 18 hores es tornaran a fer públiques les dades de participació; i a les 20 hores clourà l’horari de les votacions i començarà l’escrutini, que es podrà seguir en temps real en aquest enllaç.
 
Recordem que els locals electorals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, centre cívic Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal Serra de Galliners, la Patronal, i el local social municipal de Poble Sec. En total, 30 meses que recolliran el vot per renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa al Senat.
 
Podeu seguir la jornada a les xarxes socials municipals, al web de l’Ajuntament, i a Ràdio Sant Quirze, al 90.9 de l’FM o bé a www.radiosantquirze.cat.
Per a dubtes i consultes, podeu adreçar-vos a la planta baixa de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila, o bé trucant al 937216800.
 


 


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto