23/11/2016

L’Ajuntament convoca la ciutadania en un acte per conèixer les línies generals del Pressupost Municipal de 2017

Els assistents podran fer consultes i conèixer de prop com funciona l’elaboració d’un pressupost

L’Ajuntament de Sant Quirze ha convocat el proper 23 de novembre a les 19.30 h una sessió per presentar un avantprojecte del Pressupost Municipal per a l’any 2017. L’acte tindrà lloc a la sala històrica de la Patronal i és obert a tota la ciutadania.


La sessió servirà per donar a conèixer els principals criteris que condicionaran el nou pressupost, així com les previsions d’ingressos i despeses del pròxim any, i les inversions que es volen portar a terme. El pressupost també incorpora els projectes resultants dels Pressupostos Participatius per un import total de 200.000 euros.
 
Els assistents podran copsar així les línies generals i les prioritats d’actuació de cara a 2017. La finalitat de la sessió és que la ciutadania pugui preguntar i fer els suggeriments que considerin necessaris, així com donar veu als possibles dubtes que sorgeixin. 
 
Durant la sessió també s’explicarà detalladament en què consisteix un pressupost, quins paràmetres incorpora i com es gestiona des de l’elaboració inicial fins a l’aprovació final.
 
L'acte es podrà seguir en directe a www.santquirzevalles.cat/endirecte.
 
 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto