25/05/2014

14.417 ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze estan convocats a les urnes per tal d’escollir els seus representants al Parlament Europeu

Les vint meses s’han constituït sense cap incidència i els locals electorals estaran oberts fins les 20:00 hores

Avui diumenge, dia 25 de maig, 14.417 ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze estan convocats a les urnes per tal d’escollir els seus representants al Parlament Europeu per al període 2014-2019. D'aquest total, 14.304 són ciutadans amb nacionalitat espanyola; i els altres 113, ciutadans d'altres estats membres de la Unió Europea que resideixen a Sant Quirze i que, d'acord amb la normativa d'aquests comicis, han demanat exercir aquí el vot, en comptes de fer-ho al seu país d'origen.
 
Les vint meses electorals s’han anat constituint des de les vuit del matí sense cap incidència i a les nou s’han obert els locals electorals a la ciutadania perquè exerceixi el seu dret a vot.

Els 8 locals electorals de Sant Quirze són l’Escola el Turonet (secció 1), Escola Onze de Setembre (seccions 2 i 7), Centre Cívic Torre Julià
(secció 3, de les Fonts), Biblioteca Municipal, (secció 4), Escola Lola Anglada
(seccions 5 i 12), Casal d'Avis (seccions 6 i 11), la Patronal (secció 8 i 10) i el Local Social Municipal de la plaça del Molí (secció 9).

Els electors poden consultar quina és la seva taula electoral al següent enllaç: https://seu.santquirzevalles.cat/DetallContinguts/_Csc0skTygzMfqdSfJl_C0Favj90LHMOy.
 


Sant Quirze del Vallès ja ha posat en marxa el dispositiu electoral per a la jornada d’avui diumenge, en el qual participen més de 250 persones. Aquesta xifra inclou els membres de les meses electorals i tot el personal de l'Ajuntament (serveis administratius, tècnics i logístics) i de la policia local que intervindrà en les diferents tasques per garantir el desenvolupament de la jornada electoral.

La informació local de la jornada pot seguir-se al web www.santquirzevalles.cat i a les xarxes socials de l'Ajuntament de Sant Quirze, així com a través de Ràdio Sant Quirze, al 89.5 FM i a www.radiosantquirze.cat. Està previst donar a conèixer les dades de participació a les 14:00 i a les 18:00 hores. La participació total i els resultats de la jornada es publicaran un cop acabi l’escrutini, que podrà seguir-se en línia i en temps real a través de l'enllaç www.santquirzevalles.cat/escrutini.


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto