07/05/2021

Preinscripcions a l'escola bressol municipal El Patufet

El proper 10 de maig comença el termini per gestionar les preinscripcions d'educació infantil

El proper dilluns 10 de maig comença el termini de preinscripcions a l’escola bressol municipal El Patufet i a tots els centres de primer cicle d'educació infantil. La sol·licitud de preinscripció, cal fer-la aquí i es pot presentar fins al 21 de maig, i cal adjuntar-hi la documentació d’identificació o de criteris que correspongui.


 
Què es necessita per fer la preinscripció?
 
  • Documentació identificativa: el llibre de família i DNI del pare, la mare o el tutor o tutora que fa la gestió. Si és el cas, el passaport o document d'identitat d'un país membre de la Unió Europea. Cal presentar original i una fotocopia per poder adjuntar-la al formulari d'inscripció.
  • Documentació de criteris de prioritat: en general, només cal adjuntar la documentació acreditativa escanejada o fotografiada quan els centres no puguin obtenir o verificar la informació a través de la consulta automàtica. Tanmateix, hi ha casos en els quals sempre cal adjuntar la documentació acreditativa:
  • El contracte laboral, certificat d'empresa o document de l'Agència Tributària per justificar la proximitat del lloc de treball del pare, la mare, el tutor o tutora al centre escollit en primer lloc.
  • L'acreditació de la renda garantida de ciutadania.
  • L'acreditació de la discapacitat quan s'hagi obtingut en una altra comunitat.
  • El carnet de família nombrosa o monoparental quan s'hagi obtingut en una altra comunitat.
Com es fa i com es presenta la sol·licitud de preinscripció?
 
  1. La sol·licitud i la documentació acreditativa es presenta de manera telemàtica al centre demanat en primer lloc, dins el termini indicat. Si alguna família no disposa dels mitjans necessaris, pot fer-ho presencialment a l'escola bressol municipal.
  2. No t'oblidis d'indicar el llistat ordenat de centres on t'agradaria obtenir plaça, per si no pots optar a la primera opció.
  3. Especifica totes les circumstàncies especials que acreditin la teva sol·licitud (residència habitual, si l'infant té germans al mateix centre, si té alguna necessitat educativa específica...).
  4. Adjunta tota la informació fotocopiada que es requereixi.
 
 

Sol·licitud preinscripció

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto