24/02/2016

Demà se celebra ple ordinari del mes de febrer

Els punts de l'ordre del dia porten a aprovació un total de vuit mocions

El ple ordinari municipal del mes de febrer està convocat per demà dijous, 25 de febrer, a les 19.30 hores a la planta baixa del Casal de Cultura, al carrer Nou, 10. L'ordre del dia és el següent:


1. Aprovació d'actes


2. Informes de Presidència


3. Atorgament Premi Dona de Sant Quirze del Vallès 2016


4. Premi Mussol de Sant Quirze 2016


5. Adhesió a l'Acord marc de subministrament de gas destinat als ens locals de Catalunya, adjudicat pel Consorci Català pel Desenvolupament Local de l'ACM a l'empresa Endesa Energia, SAU-pròrroga 2016.


6. Proposta modificació del conveni de cooperació intermunicipal entre els Ajuntaments de Sant Quirze i Terrassa per a la millora en la prestació de serveis al barri de Les Fonts.


7. Adhesió al sistema d'adquisició centralitzada de l'associació catalana de municipis i comarques i del consorci català pel desenvolupament local.


8. Autorització compatibilitat Antoni Alonso Permanyer.


9. Moció presentada per C's per limitar l'acumulació de càrrecs polítics


10. Moció presentada pel PSC-CP, de suport a les mobilitzacions i accions contra el Pla hidrològic de la Conca de l'Ebre.


11. Moció presentada pel PSC-CP, de suport als treballadors i treballadores processats i per la derogació de l'article 315.3 del Codi Penal.


12. Moció presentada per CiU, de rebuig a la decisió del govern espanyol en funcions de recórrer davant del Tribunal Constitucional la creació de la Conselleria d'Afers Exteriors i la Comissió d'Estudi del Procés Constituent, i de suport a les tres comissions creades al Parlament i que han de desenvolupar les lleis de desconnexió amb l'Estat.


13. Moció presentada per Junts-ERC-AM, per a declarar Felip VI i Maria de los Llanos de Luna persones no grates a Sant Quirze del Vallès.


14. Moció presentada per Junts-ERC-AM i ICV-EUiA-E, de suport a les mobilitzacions i accions contra el Pla hidrològic de la conca de l'Ebre.


15. Moció presentada per Junts-ERC-AM i ICV-EUiA-E, contra la criminalització del dret a vaga i la derogació de l'article 315.3 del Codi Penal.


16. Moció presentada pel PSC-CP, de suport a l'ocupació autònoma.


17. Precs i preguntes.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto