17/11/2014

L'oenagé Nuevos Pasos proposa una activitat que vincula solidaritat amb intel·ligència

Dimecres 19 de novembre, a les 19.30 hores, al Centre Cívic Masia Can Feliu

L'oenagé Nuevos Pasos proposa una de les activitats més originals de la propera Setmana Solidària. En aquesta activitat, l'entitat plantejarà com la solidaritat fomenta la intel·ligència. Serà dimecres vinent, 19 de novembre, a les 19.30 hores, al Centre Cívic Masia Can Feliu (carrer Eduard Toldrà s/n).


Es tracta d'una xerrada de l'Escola de pares en línia "Sólo Hijos", adreçada a mares i pares, amb l'objectiu de sensibilitzar-los de la importància d'educar els infants en la solidaritat, no tan sols per motius de generositat o justícia, sinó pels beneficis intel·lectuals i emocionals que reporta als fills.


La xerrada serà impartida per Elena Roger, psicopedagoga i editora del web solohijos.com. Roger explicarà les conseqüències diredtes en el terreny intel·lectual i emocional d'una educació en la solidaritat. Segons recorda Nuevos Pasos, ser solidari implica desenvoluupar unes determinades habilitats cognitives, que incideixen en la millora de la intel·ligència. L'oenagé afegeix que un nen solidari és un nen amb criteri, amb visió àmplia, que pensa en gran, que es fa preguntes i es planteja estratègies: un nen que s'exigeix i es compromet.


Aquesta xerrada forma part de les activitats de la Setmana Solidària de Sant Quirze, programades per la Mesa de Cooperació i Solidaritat i subvencionades per la Diputació de Barcelona.


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto